Spillende direktør tog pointene til Skive

TM Tønder var helt klar fra start, da de tog mod 1.divisions, vel nok stærkeste hold, Skive FH. Benjamin Holm viste sig i kampens start flot frem og efter 11 minutter kunne han med sit tredie mål bringe TM Tønder foran 7-4. Jonas Wilde tog godt fra i målet, mens Skivekeeper Magnus Brandbyge havde knap så god en dag. TM Tønder var det bedste hold og holdt Skive nede med et par mål og ved 12-10 efter 19 minutter tog de en nødvendig timeout. Skives anden målmand Jesper Sørensen er siden 1.januar 2021 spillende direktør og i gang med sin sidste sæson som aktiv. Han blev sat ind i Skives mål og det blev vendepunktet for Skive. Med flere store redninger sørgede han for 15-15 ved pausen.

Efter pausen fortsatte Jesper Sørensen det store spil, og samtidig gik Skive forsvaret et gear op. TMT prøvede fra start med 7-6, men det kostede straks 2 mål til Skive og vi gik tilbage i 6-6. Det stærke Skive forsvar havde vi svært ved at tackle og efter 5 minutter stod der 17-21. De fik os simpelthen til at se dårlige ud. Vi lavede masser af tekniske fejl, men det var Skives fortjeneste og ikke TMT der spillede dårligt. Midtvejs i 2.halvleg stod der 20-27. To friløbere, et skud mod tomt mål og et brændt straffekast, var medvirkende til at det ikke var tæt. Troels Vejby forsøgte at tage ansvar, men modstanderne var for gode efter pausen og det er ingen skam at tabe 28-35 til sådan et hold.

Næste kamp er den 20. marts ude mod det andet tophold, Nordsjælland, der er lidt vingeskudt for tiden, så hvem ved.