Sportschef søger nye udfordringer
Sportschef søger nye udfordringer
Sportschef søger nye udfordringer
Sportschef søger nye udfordringer

Sportschef søger nye udfordringer

Skrevet d. 1. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Sportschef søger nye udfordringer

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

 TM Tønder skal, når denne sæson er slut, ud at finde en ny sportschef. Nuværende sportschef, Rene` Hamann Boeriths søger nye udfordringer, og efter en enkelt sæson på posten som sportschef i TM Tønder, har den tidligere landsholdsspiller valgt nye veje.

Rene´ Hamann Boeriths kom kort inden sæsonen begyndte tilbage til TM Tønder, hvor han tidligere har været træner:
”Det er utrolig spændende, at være en del af TM Tønder, og det er en fornøjelse og være en del af den rivende udvikling som klubben befinder sig i lige nu. Alligevel har jeg fået en mulighed fra sommer, som jeg – trods det spændende job i Tønder – ikke kan sige nej til”

Rene´ Hamann Boeriths kom først til klubben lige inden sæsonen begyndte. Alligevel har han på den korte tid, været med til at skabe en masse positive tiltag omkring TM Tønder:
”Der er gang i rigtig mange spændende ting i og omkring TM Tønder. Jeg er stolt af, at være en del af dette, hvor alle har bidraget til at klubben har rykket på mange parametre – både på og uden for banen. Det sportslige har fungeret flot, og vores ligahold har spillet mange flotte kampe. Der er vist en flot indstilling til udfordringerne, og at holdet på nuværende tidspunkt har samlet 10 point i 888-ligaen er godt. Jeg er dog sikker på, at i de kommende 6 runder vil der komme flere point på kontoen”.

Et af fokuspunkterne for Hamann Boeriths, har været at skabe rammerne for et solidt og holdbart talentarbejde:
”Jeg har i samarbejde med den sportslige ledelse brugt meget tid på at bygge op som kan styrke klubben, få skabt nogle attraktive rammer for unge spillere, som gerne ville træne meget og som har sportslige ambitioner. Vi har skudt et stort talentprojekt i gang, og har allerede nu hentet tidligere spillere hjem. Fremadrettet er det af stor betydning, at vi kan få de mange dygtige spillere som er i området til at blive i klubben. Skal dette lykkes, så er udviklingen af klubmiljøet og tilbuddene meget vigtige”

Rene´ Hamann Boeriths er da også sikker på, at der er skabt et godt fundament for den fremtidige håndboldkultur i Tønder Kommune. Og selvom der stadig er mange ting som kan forbedres, så har den kæmpe store indsats fra de mange omkring klubben sat sit præg:

”Mange nye kræfter er kommet til i TM Tønder op til denne sæson, og i fællesskab med rutinerede folk, er mange ting blevet optimeret. Fælles for alle disse personer omkring TM Tønder, er et brændende engagement for at skabe noget stort og vedvarende i Tønder. Først og fremmest har det været fantastisk at arbejde sammen med direktør Alex Petersen. Vi har haft et fortrinligt samarbejde, og Alex er på alle måder et eminent bindeled. Men også samarbejde med vores dygtige træner Claus Lyngsøe og det øvrige trænerteam. Samtidig har det været en kæmpe fornøjelse at have et så engageret sportsudvalg, hvor medlemmerne på hver deres måde på allerbedste vis har bidraget til de sportslige udfordringer. Den nye bestyrelse har ligeledes haft en meget professionel tilgang til tingene, og går forrest når det gælder de mange opgaver som er i en ligaklub. Selvfølgelig skal spillerne fremhæves og have et kæmpe skulderklap, for en helt  vanvittig god indsats gennem hele sæsonen, så det er med vemod, at jeg forlader Tønder når sæsonen er forbi”

Om Rene´ Hamann Boeriths på et tidspunkt vender tilbage til klubben vil han ikke udelukke:

Tønder vil altid have en særlig plads hos mig. Der har været så mange gode oplevelser her, og den glæde som findes ved og omkring håndbolden er helt enestående. Desuden har klubben nogle unikke fans, som altid er med holdet – både ude og hjemme. Senest i hjemmekampen mod Randers, hvor Tønder Hal 2 var omdannet til et inferno. Her gik fanklubben Red Support igen gik forrest og som altid ydede de en loyal støtte til vores hold – det er imponerende” slutter Rene´ Hamann Boeriths, der lader sin nye arbejdsgiver efter sæsonen offentliggøre, hvor han skal fortsætte.

Direktør i TM Tønder, Alex Petersen, er ked af allerede efter et år at måtte sige farvel til sportschefen:

”Først og fremmest vil jeg ønske Rene` tillykke med de nye opgaver, som venter ham efter sæsonen. Rene´ har fra første dag udvist stor stabilitet, loyalitet og engagement, så derfor havde vi i TM Tønder naturligvis håbet, at kunne have et samarbejde med Rene´ i en længere periode. Omvendt vil vi ikke stå i vejen for personlige ambitioner, og derfor ønsker vi naturligvis også Rene´ held og lykke på vejen. Vi har haft et fortræffeligt samarbejde med Rene´ både når det gælder det sportslige omkring spillerne, i sportsudvalget og ikke mindst i bestyrelsen. Trådene er blevet samlet, visionen om at få tidligere Tønder-spillere tilbage er skudt i gang, og så har Rene´ været primus motor i vores store talentudviklingsprojekt. Heldigvis får vi glæde af Rene´ resten af sæsonen!”, slutter direktør, Alex Petersen.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Thomas Clausen stopper i TMT

Thomas Clausen stopper i TM Tønder med udgangen af denne sæson....
4 uger siden

Ungdomslandsholdsspiller til TM Tønder.

TM Tønder henter igen til den kommende sæson en U21 landsholdsspiller,...
3 dage siden

Ny stregspiller til TMT

TM Tønder henter ny stregspiller. Phillip Lyngby har underskrevet en 2-årig...
3 uger siden

Ung venstrefløj til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig aftale med fløjspilleren Nicolaj Snogdal,...
3 uger siden

TMT henter stregspiller i Skovbakken

TM Tønder har indgået aftale med den 21-årige stregspiller, Carl Søndergaard,...
2 uger siden

Ung bagspiller til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig aftale med Malthe Damgaard, der...
2 uger siden

Jesper stopper

Efter 5 seniorsæsoner i TM Tønder Håndbold, stopper venstre fløj Jesper...
9 timer siden

Stor sejr i Århus

TM Tønder spillede en fremragende kamp i Århus, hvor alle bød...
3 uger siden

Pokalkamp i Kibæk

Kibæk Krydsfelt er navnet på det flotte idrætcenter i Kibæk, syd...
4 dage siden

Meyer Ejlersen piller Odder ned

TM Tønder kom godt fra start og bragte sig foran 4-1...
4 uger siden

TMT 2 slår rækkens bedste hjemmehold

Kiggede man på stillingen inden weekendens kamp, så var det nummer...
2 uger siden

Vigtig sejr til U19 drenge

Der var nerve på, til søndagens kamp mellem TM Tønders U19...
5 dage siden

Spændende opgør venter i Århus

Århus HC har 21 point og TM Tønder har 19. Århus...
3 uger siden

Andetholdet taber taktisk slag

TM Tønder 2 har spillet fantastisk på hjemmebane i denne sæson,...
3 uger siden

Stor søndag venter

På søndag kan TM Tønder Håndbold tage endelig afstand til nedrykningsstregen,...
4 uger siden

Snæver sejr på Fyn

Der er mange kampe på fyn, for 3.divisions herrerne og søndag...
4 dage siden

Turen går til Ølstykke

Lørdag går turen til Ølstykkehallen, hvor vi ikke har spillet i...
1 dag siden

Generalforsamling i Støtteforeningen

Til medlemmer af TM Tønders støtteforening I henhold til vedtægternes bestemmelser...
1 uge siden

Elever gik over en million skridt

11 elever fra Tønder Ungdomsskole & STU gik 1.164.695 skridt for...
3 uger siden