Sportschef søger nye udfordringer
Sportschef søger nye udfordringer
Sportschef søger nye udfordringer
Sportschef søger nye udfordringer

Sportschef søger nye udfordringer

Skrevet d. 1. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Sportschef søger nye udfordringer

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

 TM Tønder skal, når denne sæson er slut, ud at finde en ny sportschef. Nuværende sportschef, Rene` Hamann Boeriths søger nye udfordringer, og efter en enkelt sæson på posten som sportschef i TM Tønder, har den tidligere landsholdsspiller valgt nye veje.

Rene´ Hamann Boeriths kom kort inden sæsonen begyndte tilbage til TM Tønder, hvor han tidligere har været træner:
”Det er utrolig spændende, at være en del af TM Tønder, og det er en fornøjelse og være en del af den rivende udvikling som klubben befinder sig i lige nu. Alligevel har jeg fået en mulighed fra sommer, som jeg – trods det spændende job i Tønder – ikke kan sige nej til”

Rene´ Hamann Boeriths kom først til klubben lige inden sæsonen begyndte. Alligevel har han på den korte tid, været med til at skabe en masse positive tiltag omkring TM Tønder:
”Der er gang i rigtig mange spændende ting i og omkring TM Tønder. Jeg er stolt af, at være en del af dette, hvor alle har bidraget til at klubben har rykket på mange parametre – både på og uden for banen. Det sportslige har fungeret flot, og vores ligahold har spillet mange flotte kampe. Der er vist en flot indstilling til udfordringerne, og at holdet på nuværende tidspunkt har samlet 10 point i 888-ligaen er godt. Jeg er dog sikker på, at i de kommende 6 runder vil der komme flere point på kontoen”.

Et af fokuspunkterne for Hamann Boeriths, har været at skabe rammerne for et solidt og holdbart talentarbejde:
”Jeg har i samarbejde med den sportslige ledelse brugt meget tid på at bygge op som kan styrke klubben, få skabt nogle attraktive rammer for unge spillere, som gerne ville træne meget og som har sportslige ambitioner. Vi har skudt et stort talentprojekt i gang, og har allerede nu hentet tidligere spillere hjem. Fremadrettet er det af stor betydning, at vi kan få de mange dygtige spillere som er i området til at blive i klubben. Skal dette lykkes, så er udviklingen af klubmiljøet og tilbuddene meget vigtige”

Rene´ Hamann Boeriths er da også sikker på, at der er skabt et godt fundament for den fremtidige håndboldkultur i Tønder Kommune. Og selvom der stadig er mange ting som kan forbedres, så har den kæmpe store indsats fra de mange omkring klubben sat sit præg:

”Mange nye kræfter er kommet til i TM Tønder op til denne sæson, og i fællesskab med rutinerede folk, er mange ting blevet optimeret. Fælles for alle disse personer omkring TM Tønder, er et brændende engagement for at skabe noget stort og vedvarende i Tønder. Først og fremmest har det været fantastisk at arbejde sammen med direktør Alex Petersen. Vi har haft et fortrinligt samarbejde, og Alex er på alle måder et eminent bindeled. Men også samarbejde med vores dygtige træner Claus Lyngsøe og det øvrige trænerteam. Samtidig har det været en kæmpe fornøjelse at have et så engageret sportsudvalg, hvor medlemmerne på hver deres måde på allerbedste vis har bidraget til de sportslige udfordringer. Den nye bestyrelse har ligeledes haft en meget professionel tilgang til tingene, og går forrest når det gælder de mange opgaver som er i en ligaklub. Selvfølgelig skal spillerne fremhæves og have et kæmpe skulderklap, for en helt  vanvittig god indsats gennem hele sæsonen, så det er med vemod, at jeg forlader Tønder når sæsonen er forbi”

Om Rene´ Hamann Boeriths på et tidspunkt vender tilbage til klubben vil han ikke udelukke:

Tønder vil altid have en særlig plads hos mig. Der har været så mange gode oplevelser her, og den glæde som findes ved og omkring håndbolden er helt enestående. Desuden har klubben nogle unikke fans, som altid er med holdet – både ude og hjemme. Senest i hjemmekampen mod Randers, hvor Tønder Hal 2 var omdannet til et inferno. Her gik fanklubben Red Support igen gik forrest og som altid ydede de en loyal støtte til vores hold – det er imponerende” slutter Rene´ Hamann Boeriths, der lader sin nye arbejdsgiver efter sæsonen offentliggøre, hvor han skal fortsætte.

Direktør i TM Tønder, Alex Petersen, er ked af allerede efter et år at måtte sige farvel til sportschefen:

”Først og fremmest vil jeg ønske Rene` tillykke med de nye opgaver, som venter ham efter sæsonen. Rene´ har fra første dag udvist stor stabilitet, loyalitet og engagement, så derfor havde vi i TM Tønder naturligvis håbet, at kunne have et samarbejde med Rene´ i en længere periode. Omvendt vil vi ikke stå i vejen for personlige ambitioner, og derfor ønsker vi naturligvis også Rene´ held og lykke på vejen. Vi har haft et fortræffeligt samarbejde med Rene´ både når det gælder det sportslige omkring spillerne, i sportsudvalget og ikke mindst i bestyrelsen. Trådene er blevet samlet, visionen om at få tidligere Tønder-spillere tilbage er skudt i gang, og så har Rene´ været primus motor i vores store talentudviklingsprojekt. Heldigvis får vi glæde af Rene´ resten af sæsonen!”, slutter direktør, Alex Petersen.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
4 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
3 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
2 uger siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
3 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
1 uge siden

Defensiv toppræstation i Odder

TM Tønder lagde godt fra Land i Odder. Magnus Siim tog...
1 dag siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
3 uger siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
7 dage siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
1 uge siden

Pointsultne TMT til Spektrum Odder

Efter et par nederlag mod to stærke og velorganiserede hold, er...
3 dage siden

Siim: Vi dækker rigtig godt op

Magnus Siim ramte et tårnhøjt niveau i Odder og godt hjulpet...
2 timer siden

NYBOLIG GIVER GRATIS BILLETTER TIL HÅNDBOLDFANS PÅ FREDAG

Fredag aften er der en ordentlig stak gratis billetter klar til...
9 timer siden