Stærk comeback sikrede point
Stærk comeback sikrede point
Stærk comeback sikrede point
Stærk comeback sikrede point

Stærk comeback sikrede point

ENDELIG! TM Tønder fik i dag første point i 888-ligaen efter et flot comeback

Skrevet d. 21. oktober 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Stærk comeback sikrede point

TM Tønder skulle i dag op mod mægtige KIF Kolding København, som bød op til kamp i Sydbank Arena. Forud for kampen havde TM Tønder i den seneste kamp set betydelig bedre ud end tidligere i denne sæson, og et måls nederlaget fra Santander Cup kampen mod Ribe / Esbjerg, blev i dag vekslet til et uafgjort resultat i Kolding.

Skuffelsen over ikke at komme i Final4 har naturligvis præget spillerne siden tirsdagens opgør i Blue Water Dokken, men i dag viste de mandsmod og rejste sig på flotteste vis og hev årets første point med hjem til Tønder. Oliver Eggert åbnede scoringen i Kolding, og bragte TM Tønder på 1-0. I starten bølgede kampen frem og tilbage og indtil 4-4 var TM Tønder rigtig godt med. Herefter får hjemmeholdet skabt et lille hul og de bringer sig på 8-5 og senere 12-9 – heldigvis gav vores hold ikke op, og via en stærk slutspurt inden pausen, kom vi meget tæt på og måltavlen viste således 14-13 i hjemmeholdets favør. Spillerne skal roses for en hård fight i 1.halvleg – meget opløftende momenter inden de sidste 30 minutter.

I 2.halvleg var det som om at hjemmeholdet lige var en tand skarpere det første kvarter. Selvom TM Tønder bed fra sig, så var det hele tiden med KIF Kolding København i front med 2-3 mål. Med 13 minutter igen var vi således “nede” med 20-25 og håbet om point så noget dystert ud.
I de seneste kampe har vores hold været i téten med et kvarter igen, og måske har det haft en “halvskidt” indvirkning på spillerne. I dag var det omvendt, og en vis ting tog fat holdet, som leverede et stærkt og flot comeback. Fra bagud 20-25 scorede de 6 gange i træk og med få minutter igen var vi således foran 26-25!

I en hektisk slutfase fik vi det ene point med hjem til Tønder. Med 30 sekunder igen var ansvaret på unge Thomas Clausen, som hamrede bolden i mål til 27-27. Det blev kampens sidste scoring, og dermed pointdeling mellem de to mandskaber.

Spillerne skal roses for en herlig fight – dette point giver en stor tro på tingene inden næste kampe. Nu er der 14 dages pause inden vi igen skal i kamp – og det er Årets kamp i Tønder. Lokalopgøret mod Sønderjyske. Nu skal spillerne for alvor bakkes op, så sæt allerede nu tiden af til at komme i hallen søndag den 5.november – der bliver gang i den!

Vi ses – SAMMEN ER VI STÆRKE!!!!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden