Stærk defensiv sikrer storsejr
Stærk defensiv sikrer storsejr
Stærk defensiv sikrer storsejr
Stærk defensiv sikrer storsejr

Stærk defensiv sikrer storsejr

Det er en tilfreds træner der står med 4 point

Skrevet d. 20. september 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Stærk defensiv sikrer storsejr

TM Tønder kom fremragende fra start og inden der var spillet 10 minutter stod der 2-7 på tavlen i Nyborg, bl. a. på 2 mål af henholdsvis Lydiksen og Sell, men ikke mindst på grund af stærkt forsvarsspil og en god kontrafase. Forsvaret stod kompakt og Nyborg havde særdeles svært ved at finde åbninger. Fandt de en, stod Jonas Wilde i vejen, så Nyborg måtte tage timeout.

Lige lidt hjalp det. TM Tønder fortatte og efter 19 minutter stod der 4-12. Igen tog Nyborg timeout og samtidig skiftede TMT lidt ud. Nyborg kom ind i en god fase og scorede 4 mål itræk til stillingen 8-12. Med et mål i sidste sekund kunne Casper Madsen gøre det til 9-14 til pausen.

– Det var en rigtig god defensiv, inclusive målmændende, der grundlagde sejren i Nyborg, fortalte Jan Paulsen efter kampen. – Jeg synes vi står med god højde, står kompakt. Vi arbejder stenhårdt og det der kommer forbi forsvaret, det tager vores målmænd, inclusive 4 strafferedninger på 6 forsøg. Det synes jeg er flot, så målmændende bidrager rigtigt fint. Angrebsmæssigt spiller vi måske lidt for langsomt, men fornuftigt. Vi får en god start, hvor vi løber en masse kontra’er, kommer foran 12-4 og det er meget tilfredsstillende. Så kommer der lidt grus i maskineriet de sidste 10 minutter af 1.halvleg, men heldigvis får vi en god snak i pausen og får rettet til.

Og holdet kom godt ind til 2.halvleg. Da Jonas Wilde efter 37 minutter kunne score til 18-11 i tomt mål, så det igen godt ud. Holdet fightede videre og halvvejs i 2.halvleg scorede Madsen til 21-13, mens det 8 minutter før tid stod 27-16. Her blev Jonas Wilde taget ud med 16 redninger på 33 skud (2 redninger på 4 straffekast). Simon Egtved kom ind og præsterede 4 redninger på 6 skud. (2 strafferedninger). Dermed kunne TM Tønder sætte to point på kontoen efter en sikker 29-19 sejr.

En tilfreds Jan Paulsen kunne herefter fortælle: – Vi kommer ind til 2.halvleg og står igen flot i forsvaret, trækker fra og kommer foran med 11 mål, hvilket er meget positivt. Alt i alt var det en rigtig god indsats, hvor forsvaret og kontraen var nøglen til at vi vinder i dag. Jeg er meget tilfreds med indstillingen og præstationen i dag, plus at 3 kampe og 4 point, det synes jeg er stærkt. Det er en tilfreds træner der står med 4 point.

Fredag aften er der kamp i Tønderhal 2, hvor vi skal prøve kræfter med Ajax København.

Casper Madsen: 6

Kasper Lydiksen: 6

Anders Sell: 4

Niclas Buch Christiansen: 3

Benjamin Holm: 3

Mikkel Ebeling: 2

Kasper Fej Pedersen: 2

Teis Horn Rasmussen: 2

Jonas Wilde: 1

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden