Stærk fløj forlænger

Af Torben Lund

Klubben er glade for at kunne offentliggøre, at Anton Filtenborg har forlænget aftalen med TM Tønder for endnu en sæson.

Den stærke højre fløj, Anton Filtenborg, kom til TM Tønder op til sæsonen 2021/2022, og fra dag 1 har han givet et godt indtryk i klubben. Anton har således været en fast del af førsteholdet, hvor han i denne sæson har spillet 24 kampe i turneringen og scoret 51 gange.

Sportschef Steen Thomsen er meget glad for, at det er lykkes at forlænge kontrakten med Anton Filtenborg med yderligere et år:
”Anton kom til klubben fra GOG som 19-årig, hvor han allerede dengang havde god erfaring trods hans unge alder. Med mere en 30 landskampe på ungdomslandsholdene på sit CV, var vi klar over hans kompetencer på banen. Gennem de seneste to sæsoner er vi blevet bekræftet i Antons store håndboldmæssige og ikke mindst menneskelige egenskaber. Udover at være en dygtig håndboldspiller har Anton også en rigtig god personlighed, hvilket gør ham meget vellidt i klubben og på holdet. Han har gennem de seneste to sæsoner gennemgået en meget positiv udvikling, hvor han har taget et større ansvar på sig både på og uden for banen, hvorfor hans rolle på holdet også er vokset. Samtidig er han blevet fysisk stærkere, hvilket bl.a. har betydet, at han som fløjspiller også besidder den kompetence, at han kan dække ”2er”. Hertil kommer, at Anton er en mere sikker afslutter fra fløjen. Vi ser derfor frem til endnu mere tid sammen med Anton i truppen.”

Selv er hovedpersonen glad for at fortsætte i klubben:
”Jeg er superglad for at have forlænget min kontrakt med TM Tønder. Det har været to meget lærerige sæsoner, hvor jeg har fået lov til at udvikle mig som spiller og som menneske. Det er altid en fornøjelse at spille i Tønder hal 2, hvor opbakningen er fantastisk, og det vil jeg gerne forsætte med. En stor tak skal lyde til Red Support og det øvrige publikum. Jeg har valgt at forlænge min kontrakt med TM Tønder på baggrund af, at jeg kan bidrage til holdet og klubbens mål. Ligesom jeg ser det som det helt rigtige sted at fortsætte min personlige udvikling. Ud over det har jeg boet 2 år i Tønder, hvor jeg finder mig godt tilpas i nogle gode omgivelser.”

TM Tønder er endnu ikke færdige med at sammensætte truppen til den kommende sæson. Mandag vil vi løfte sløret for en markant forstærkning i spillertruppen i de kommende to sæsoner.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold