Stærk indsats giver sikker sejr over Skanderborg
Stærk indsats giver sikker sejr over Skanderborg
Stærk indsats giver sikker sejr over Skanderborg
Stærk indsats giver sikker sejr over Skanderborg

Stærk indsats giver sikker sejr over Skanderborg

Skrevet d. 7. august 2017 af
Kim Møller
Stærk indsats giver sikker sejr over Skanderborg

TM Tønder viste høj klasse det meste af kampen mod Skanderborg.

Christian Trans lagde godt for med flotte redninger. Alligevel var det Skanderborg der scorede først. Det blev så også østjydernes eneste føring, for kort efter stod der 1-3 til TM Tønder. Det blev også 4-10 og hele 7-15 i en første halvleg som TM Tønder fuldstændig dominerede.

Mads Thomsen var ikke med, men det kunne slet ikke ses i 1.halvleg. Der blev lukket helt ned for Skanderborg, der derfor lavede et hav af tekniske fejl, hvorefter TMT løb kontra, og med lidt skarphed i den fase havde vi ført med 10 mål ved pausen. Også det hurtige opgiverkast voldte modstanderne store problemer, men desværre lykkedes det dem at reducere til 10-16 i halvlegens sidste sekund. Det var også godt at se Emil Bergholt der i kontrafasen løber op og spiller back. Det gør han rigtig godt og han scorede to flotte mål fra den position.

Fra 2.halvlegs start kunne man både se og høre at der var blevet talt returløb i Skanderborgs omklædningsrum og der gik da også kun 9 minutter før Torben Sørensen tog timeout. Efter 45 minutter reducerede Skanderborg, der virkelig var kommet godt ud fra pausen til 18-20.

Christian Trans der havde stået godt i det kvarter han stod i første halvleg, fik ikke rigtig fat efter pausen og forsvaret hang også lidt. Mathias Mosel kom ind og med en række store redninger fra ham, trak TM Tønder igen fra til stillingen 20-25. Femmålsføringen holdt ind til få sekunder før tid, da de grønne reducerede til slutstillingen 23-27.

Der var i dag gode præstationer fra både keeperne og fløjene. Offensivt var Ulrik Eggert den helt store oplevelse. En håndfuld mål og en del gode indspil. Absolut kampens spiller. Ulrik var også selv godt tilfreds efter kampen og sagde:

– Det er altid dejligt at få en masse minutter i benene, især på back’en. Og så synes jeg bare vi spiller rigtig godt og diciplineret, holder gang i bolden og selvom Mads Thomsen mangler i dag, så står vi rigtig godt i forsvaret. Og god præstation af målmændende også.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden