Stærk oprykker venter
Stærk oprykker venter
Stærk oprykker venter
Stærk oprykker venter

Stærk oprykker venter

Grindsted må påtage sig favoritværdigheden

Skrevet d. 8. oktober 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Stærk oprykker venter

TM Tønder tabte sidst på hjemmebane mod HEI, en kamp hvor vi havde forventet mere, og der er ingen tvivl om at skuffelsen er stor efter den kamp, men vi er nødt til at se fremad: – Gode gamle ”op på hesten”, er nok det rigtige udtryk at bruge, ovenpå sidste weekends dukkert mod HEI, siger Jan Paulsen om den oplevelse inden han kigger fremad.

Lørdagens modstander fra Grindsted er oprykker, ikke bare en oprykker, men en oprykker der kan sammenlignes med sidste års oprykkere fra HCM. De har taget 1.division med storm, vandt de første tre kampe, hvor ikke mindst udesejren i HCM gjorde indtryk. Grindsted er en sammentømret enhed der efter en lille Covid-19 pause måtte indkassere sæsonens første nederlag, da de i forgangne weekend tabte 32-28 i Ajax.

– Nu gælder det oprykkerne fra Grindsted, der har gjort det rigtig godt her i starten af sæsonen og efter at vi i en træningskamp i sæsonforberedelserne fik en ordentlig snitter – så må de betegnes som pænt store favoritter og der venter en meget stor opgave. Grindsted har et kompakt og stærkt 6-0 forsvar, hvor det kræver noget ekstraordinært at komme igennem. Angrebsmæssigt har de et par pænt tunge skytter vi skal være meget opmærksomme på, siger Jan Paulsen om lørdagens modstander.

Skadessituationen i TM Tønder er blevet lidt mere spiselig, men styrmanden, Casper Madsen, må stadig se til fra sidelinien og det er naturligvis ærgerligt. Jan Paulsen og holdet har derfor måttet ty til alternative løsninger. Skal Grindted besejres skal vi derfor nok håbe på endnu en fantastisk præstation i forsvaret, så vi kan få nogle nemme mål:

– Vi er stadig uden Casper Madsen der er blevet opereret i sit knæ, så det gælder for os om at smide hæmningerne og spille frisk til, slutter cheftræneren.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden