Stærk præstation i Ribe
Stærk præstation i Ribe
Stærk præstation i Ribe
Stærk præstation i Ribe

Stærk præstation i Ribe

Trods 3 skader leverede TM Tønder en god præstation.

Skrevet d. 22. august 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Stærk præstation i Ribe

Ribe-Esbjerg HH var vært til en kamp mod TM Tønder i Ribe Fritidscenter fredag eftermiddag. REHH har er stærkt sammentømret hold med store profiler og de kommer stensikkert til at blande sig i topstriden i den sæson der starter lige om lidt.

Det startede ikke alt for godt for TMT, da Benjamin Holm blev skadet i det aller første angreb. Efter 10 minutter vred Theis Horn om i knæet og 5 minutter senere måtte Casper Madsen forlade banen med en flænge under øjet. Alligevel var kampen jævnbyrdig på dette tidspunkt, men sidst i halvlegen rykkede hjemmeholdet fra, således at stillingen ved pausen var 15-9.

Efter pausen kæmpede TM Tønder helt fantastisk og gav sig aldrig. Slutresultatet 25-20 kom mod et REHH hold der spillede sin sidste træningskamp og således spillede for at få den sidste skarphed på plads, og derfor kan vi, det nye unge TMT være godt tilfredse, ikke bare med resultatet, men med indstillingen og præstationen, og det var da også en yders tilfreds cheftræner Jan Paulsen der efterfølgende gjorde status:

– Overordnet set var det den bedste kamp vi har spillet, mod et klassehold spækket med stjerner. Vi fik endnu en kamp i benene og de tre skader betød at andre tog over, så jeg er meget positiv. Niclas Buch spillede sin hidtil bedste kamp og det samme gjorde Mikkel Ebeling der blev topscorer med 7 mål. Forsvaret knoklede det bedste de har lært mod nogle af ligaens bedste angribere, et hold af høj karat.

Stærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i RibeStærk præstation i Ribe

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
8 timer siden