Stærke Århusianere kommer forbi

Stærke Århusianere kommer forbi

På søndag gæster det nye Århus HC Tønderhallerne. Fem århus klubber med HEI, Skæring i spidsen er sammen med en pose penge blevet til Århus HC og det er et hold der skal løfte arven efter Århus Håndbold, der i mange år var et stærkt hold i håndboldligaen. Og de har præsteret lige fra start, med flotte resultater. Tre sejre og fire nederlag er det blevet til, så de står i tabellen med 6 point, et færre end TMT.

De seneste tre kampe er blevet tabt med et enkelt mål i hjemmekampene mod HØJ og TMS og et 2-måls nederlag i Otterup, så efter en flot start på sæsonen er pointene altså udeblevet på det sidste. Holdet har stærke spillere som Jens Fredgaard og Chris Jørgensen i truppen og dem er de naturligvis meget afhængige af. Truppen tæller dog også andre stærke spillere som Marcus Rahbæk og Daniel Holleufer, blot for at nævne nogle af dem.

Mens pointene er udeblevet hos Århus, er det gået helt anderledes for TMT, der har vundet to relativt sikre sejre over Grindsted og Odder. Selvtilliden er dermed intakt og holdet er blevet bevidst om at man skal ofre alt i alle dueller, hvis man vil vinde kampe i 1.division. Det klæder holdet helt vildt med den indstilling, og kan de gøre det igen på søndag, så kan der bestemt sættes yderligere to point på kontoen.

Kampstart er søndag klokken 15.00 i Tønderhal 2. Fanzonen åbner kl. 13.45 og billetsalget kl.14.15

Vi ses, sammen er vi stærke.