Stimen fortsætter
Stimen fortsætter
Stimen fortsætter
Stimen fortsætter

Stimen fortsætter

TM Tønder tog den 6.skalp i træk.

Skrevet d. 16. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Stimen fortsætter

En sand herrefight udspillede sig i Tønderhal 2 i dag da Otterup kiggede forbi. Fynboerne er med i kampen om top 3, og i perioder viste de også hvorfor. Begge forsvar tog hårdt fat fra start og vi måtte vente på det første mål. Efter lidt over 8 minutter tordnede Felix Kasch bolden ind til 1-0. Der skulle gå hele 12.41 min. inden Otterup kom på tavlen, da en bold gik i paraderne og snød Simon Egtved. TM Tønder scorede ne næste tre mål og bragte sig foran 5-1, halvejs i halvlegen. Otterup kæmpede sig langsomt tilbage i kampen og fik reduceret til 10-9, inden Lasse Nikolajsen med to energimål fik bragt TMT på 12-9 til pausen.

Seks af Otterups mål blev scoret i overtal eller på straffe, så forsvars og målmandspillet havde været topklasse i 1.halvleg, og det fortsatte efter pausen, da TMT vandt de første 7 minutter med 5-1 og kunne bringe sig foran 17-10. En otterup timeout gjorde i første omgang ikke den store forskel, men da en Otterup spiller fik sin 3,udvisning kom fynboerne ind i en god stime. 17-12 blev til 20-18 og det begyndte at blive spændende. Otterup kom dog ikke tættere på. TM Tønder spillede cool og fik scoret menge mål, og med godt tre minutter igen kunne Casper Madsen score til 29-25. Otterup gik frem i forsvaret og TMT fandt ikke nogen løsning på det, og så stod der pludselig 29-28. Felix kasch udnyttede dog det offensive forsvar til at score de to sidste mål og TMT red således bølgen af og vandt helt fortjent 31-29 mod et i perioder stærkt Otterup hold.

Efter kampen kunne Simon Egtved lade sig hylde som kampens spiller. Der var ellers mange om buddet i dag, men ganske fortjent at den unge keeper løb med præmien.

Felix kasch: 7

Lasse Nikolajsen: 7

Alexander Hansen: 6

Jimmi Elmgaard: 5

Benjamin Holm: 2

Jesper Redlefsen: 2

Jeppe Jonasson: 1

Casper Madsen: 1

 

Stimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætterStimen fortsætter

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden