Støttefoeningen afleverede ny check

Støttefoeningen afleverede ny check
Fra venstres ses suppleant til støtteforeningens bestyrelse Andreas “Dres” Schütt, direktør Kim Wittenkamp & formand for TM Tønders støtteforening Allan Mattesen Jacobsen.

Af Allan Mattesen Jacobsen, formand for TM Tønders støtteforening 

Støtteforeningen er, som det siger, en forening der støtter TM Tønder Håndbold på flere måder.

Vi sælger støttebeviser, og har pt. 105 betalende støtter på hver mindst 250 DKK.

Vi har modtaget kontante donationer fra vore medlemmer. Vi har solgt Bambusa strømper.

Derudover hjælper vi med praktiske opgaver i forbindelse med kampafvikling ved hjemmebanekampe. Vi forsøger også med lidt hjælp til eksterne arrangementer – som f.eks mulighed for at tjene penge ved vagtopgaver som ved Streetfood arrangementet og praktisk hjælp da Julemændene lavede optog i Tønder by ved Julebyens åbning, serveringsopgaver ved en af sponsorernes firmaarrangementer o.s.v.

Sidste skud på stammen har så været deltagelse i TMT Støttetur, hvor vi ved hjælp af private sponsorer har skrabet 30.647 DKK sammen. Alt dette for med “mange bække små” at skaffe midler til TM Tønder Håndbold, som checken i lørdags er bevis for. Vi afleverede i lørdags 40.000 DKK til TM Tønder i håndbold og afleverede i efteråret en check på 50.000 DKK – så vi er meget tilfredse med opbakningen.

Har du lyst til at være medlem af støtteforeningen eller høre mere om støtteforeningen – så kontakt formand Allan Mattesen Jacobsen på mobil 51293350 eller mail: allan@mattesen.eu