støtteforeningen
støtteforeningen
støtteforeningen
støtteforeningen

støtteforeningen

Mange tak til jer som i år har valgt at bakke op omkring TM Tønders støtteforening ved at indbetale kontingent. TMT Støtteforening har til formål at støtte TMT gennem støttebeløb og ved at skaffe penge ved forskellige arrangementer og events, som vi kan deltage i.
Derudover hjælper vi med diverse opgaver ved afviklingen af 1. division holdets hjemmekampe i Hal 2 i Tønderhallerne.
Alle kan blive medlemmer af støtteforeningen. Det sker ved at udfylde vedhæftede Støttebevis og betale fra 250,- kr. og opefter.
Gør man det, støtter man TMT og deltager i lodtrækningen af diverse gaver i forbindelse med TMT’s hjemmekampe.
Man kan også gætte på, hvor mange mål TMT scorer i de 26 grundspilskampe i sæsonen. Man har indtil før 4. hjemmekamp til at gætte på antallet af mål TMT scorer. Den der vinder den konkurrence vil modtage flotte præmier…. bare vent og se.
Er du ikke medlem af støtteforeningen – så kan du naturligvis nå dette endnu. Pengene går ubeskåret til TM Tønder håndbold.
Du kan være med fra 250 DKK. Du kan indbetale beløbet via MobilePay nummer: 65480 (nummer er registreret som TM Tønders Støtteforening) eller via foreningens konto i Kreditbanken: Reg.nr. 7933 Kontonr. 0001002810.
Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en besked til os her på siden – eller kontakte formand for TM Tønder støtteforening (Allan Mattesen Jacobsen) via mobil 51293350. Oplysning om navn, adresse, mail, tlfnr. og øvrige oplysninger må du meget gerne sende/scanne til Allan Mattesen Jacobsen på mail: [email protected]