Stolpe ud mod HØJ
Stolpe ud mod HØJ
Stolpe ud mod HØJ
Stolpe ud mod HØJ

Stolpe ud mod HØJ

Frank Mikkelsen tog pusten af TMT

Skrevet d. 21. november 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også slut med føringerne. HØJ keeper Frank Mikkelsen blev hurtigt skudt varm og så er han uhyggelig god. Samtidig var HØJ forsvaret meget stærk og gik til stregen og ofte også også over stregen, men de fik lov til det og så kan man jo ikke betænke dem i at de fortsatte stilen. TMT drenge skal have ros for at de tog udfordringen op, trods de svære betingelser. Midtvejs i første halvleg var stillingen 6-7, men små syv minutter uden TMT scoring blev udnyttet af HØJ der bragte sig foran 6-12. TMT drengene kæmpede videre, men ved pausen var vi bagud 9-15.

HØJ’s bedste ud over Frank Mikkelsen var ubetinget Alexander Hansen, der sørgede for 10-18 føring kort efter pausen. Alexander var en evig trussel og havde næstsidste hånd på rigtig meget. Casper Madsen og Troels Clausen igangsatte et TMT comeback og vi begyndte at æde os ind på topholdet. Ved 17-22 pillede Meyer Ejlersen et straffekast på Bo Spellerberg, der slet ikke ramte niveauet fra de seneste kampe og han satte sig ud på bænken. HØJ havde svære og svære ved at finde løsninger i angrebet, men havde held med skud fra ni meter, hvor vi ikke fik tacklet af, men ellers kom de ikke rigtig med noget mere.

Det ellers stærke, lidt brutale HØJ forsvar havde stadig svært ved at holde Casper Madsen og Troels Clausen og med to straffekast mål af Madsen blev det 21-24. Anton Filtenborg gjorde det til 23-25 og frustrationerne på HØJ holdet kunne høres. Desværre havde det været meget stolpe ud, sikkert fordi Frank Mikkelsen stod så godt og de sidste minutter gjorde store afbrændere fra især venstre fløj, at HØJ slap med skrækken og kunne vinde 24-27, men med lidt koldblodighed havde vi fået point. Det havde slet ikke været ufortjent.

Casper Madsen: 6

Mathias Nikolajsen: 4

Troels Clausen: 4

Viktor Bergholt: 2

Tobias Balsby: 2

Anton Filtenborg: 2

Jesper Redlefsen: 1

Livio Klausen: 1

Rune Hinrichsen: 1

Mikkel Damgaard: 1

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden