Stor kamp i runde 1

Stor kamp i runde 1

1.division ser lidt stærkere ud i år, især toppen hvor fem hold bør skille sig ud. TMS er de klare favoritter, mens Grindsted, HØJ, Skive og TSØ alle må have en erklæret målsætning om top 3. Og TSØ (Team Sydhavsøerne) har været ude i lidt udskiftinger, bl.a har trænerne skiftet plads og Nick Szweic, der har TSØ helt under huden er nu cheftræner. Der har også været lidt udkifning i spillertruppen og bl.a er Rasmus Larsen kommet fra Odder, mens spillere som Rasmus Kaagaard og Nicolai Neupart er væk. Sidste sæsons nummer fire ligner dog stadig et hold, der bliver at finde i toppen.

Hos TM Tønder er vi dog, til trods for at vi er underdogs i første kamp, klar til at udfordre top 5 holdene og altså i første omgang TSØ. Vores målsætning er top 6, så vi vil klart gå efter at starte sæsonen med 2 point i Tønderhallerne. TM Tønder har en rigtig stærk trup i år, hvor især bredden gør at vi kan skifte meget ud og det skal blive meget spændende, hvor vi står lige nu. Og så er kampe mellem TMT og TSØ altid seværdige og spændende.

Som noget nyt, har vi allieret os med KC Udlejning som  tager sig af vores nye indløb, og de tager sig også af lys og lyd, herunder speak. Ca. 10 minutter efter kampen er sluttet af starter vores aftermatch. Michael Wollesen vil træde op på den lille scene (billedet) og her vil han blive interwievet, hvor alle kan høre med. Herefter vil det være muligt at få taget selfies med spillerne, få autografer og medierne kan lave interwievs.

Husk at komme i god tid. Fanzonen åbner klokken 13.45. Her giver Thomas Clausen en optakt klokken 14.00 og Red Support præsenterer de nye spillere på en powerpoint. 14.45 sidder vi klar i hallen og Mads Langelund præsenterer en akustisk udgave af vores nye indløbssang 2009, som han udkom med i 2021.

Sammen er vi stærke, nu skal det igen være fedt at gå til håndbold i Tønder.