Storslået holdpræstation
Storslået holdpræstation
Storslået holdpræstation
Storslået holdpræstation

Storslået holdpræstation

TM Tønder kæmpede bravt og undgik udfald

Skrevet d. 30. januar 2021 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Storslået holdpræstation

Vi har talt meget om udfald når TM Tønder har spillet, men lørdag eftermiddag var der stort set ingen, og så fik vi subtopholdet fra Grindsted til at se dårlige ud, hvilket de bestemt ikke er. Det var da også Grindsted der kom bedst fra start. En udvisning af Teis Horn Rasmussen blev udnyttet til en 1-3 føring, og efter 5 minutter kunne gæsternes bedste, Nikolaj Svalastog gøre det til 2-4.

TM Tønder fik rettet lidt ind i forsvaret og Simon Egtved diskede op med den ene redning efter den anden, og på syv minutter kunne TMT bringe sig foran 7-4. Desværre gik Benjamin Holm i stykker da han scorede, men afløseren Thomas Clausen hamrede straks et mål ind til 8-5. Der blev skiftet lystigt ud på TMT holdet, hvor det bl.a. blev spilletid til unge Rasmus Mose og i angrebet skabte Niklas Buch Christiansen konstant uro. TM Tønder holdt afstand på måltavlen bl.a. takket være nogle gode bolderobringer fra Kasper Lydiksen med efterfølgende contrascoring. Lars Kooij scorede halvlegens sidste mål til 17-10.

Grindsted kom ind til 2.halvleg med mere fart i forsvarsspillet og hurtigt kom de på 17-14. Vi kom dog straks i kontrol med 3 mål i streg til stillingen 20-14. Troels Vejby jørgensen havde spillet en fin kamp, men efter 38 minutter stemplede han for alvor ind. Midtvejs i halvlegen blev Thomas Clausen skadet, og Benjamin Holm blev sat ind igen. Han var dog ikke klar, scorede et mål og humpede ud igen. Troels Vejby var nu skytten på holdet, og med en række mål sørgede han for at at holde afstanden på måltavlen. Samtidig tog indskiftede Jonas Wilde totalt pippet af Grindsted skytterne. 31-25 vandt TM Tønder og det var ikke et mål for stort.

Der skal lyde stor ros til kollektivet, mens flere også udmærkede sig individuelt. Teis spillede sin bedste kamp i TMT trøjen. Troels Vejby og Kasper Lydiksen er blevet nævnt for fornemme præstationer og vi kan nævne mange flere. Nu ser vi fremad med et lyst sind og tro på egne evner.

Michael Wollesen var også ganske tilfreds efter kampen: – Jeg synes at vi leverer en kæmpe holdpræstation. Det skinner bare igennem at vi bare kæmper hele vejen. Vi har i ugens løb arbejdet med at vi skal kigge på os selv, vi skal sørge for at præstere og vi skal ikke kigge så meget på tavlen. Vi skal sørge for at gøre de ting vi har aftalt, og vi ved godt at der kommer fejl, men alligevel skal vi holde fast i konceptet, og det synes jeg at vi gør i dag.

Troels Vejby Jørgensen: 8

Kasper Lydiksen: 4

Nichlas Buch Christiansen: 4

Teis Horn Rasmussen: 3

Mikkel Ebeling: 3 (2)

Lars Kooij: 2

Benjamin Holm: 2

Kasper Fey Pedersen: 1

Anders Sell: 1

What do you want to do ?

New mail

Storslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstationStorslået holdpræstation

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
1 dag siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
4 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
2 timer siden