Stort tillykke til vores U18 Piger
Stort tillykke til vores U18 Piger
Stort tillykke til vores U18 Piger
Stort tillykke til vores U18 Piger

Stort tillykke til vores U18 Piger

U18 PIGERNE rykker op i 2 DIVISION efter jul

Skrevet d. 7. december 2018 af
tmt
Stort tillykke til vores U18 Piger

Efter U18 pigerne missede kval til 2 division i september måned var der kun en målsætning for holdet nemlig at vinde a-rækken i turneringen før jul og kvalificere sig til 2 division efter jul – dette er lykkedes for pigerne for med 19 point i 10 kampe og en målscore på 238-164 har holdet sikret sig 1 pladsen i puljen. Det er blevet til 8 overbevisende sejre og 2 spændende / tætte kampe mod Als HF, i den første kamp i Tønder spillede holdet 19-19 mod Als, i går skulle holdet så til Als, hvor vinderen af kampen ville rykke op i 2 division. Pigerne vandt kampen med 20-17, sejren blev grundlagt i 1 halvleg hvor pigerne spillede noget flot angrebshåndbold og dækkede godt op og gik til halvleg med en føring på 6 mål, men Als fightede sig tilbage i kampen og skabte lidt usikkerhed i vores spil og med 5 min tilbage var holdet ”kun” foran med 2 mål, men på fornem vis formåede holdet at vinde kampen med 3 mål. Holdet / pigerne blev undervejs i kampen bla presset fra nogle meget entusiastiske hjemmetilskuere som forsøgte at ligge pres på nogle af vores spillere, det lykkedes i en kort periode, men på dygtig vis, viste holdet deres gode styrker og sikrede den fortjente plads i 2 division.

Holdet har været lidt udfordret på skader her i 1 halvdel af sæsonen med 1 korsbåndskade & 2 hjernerystelser, men holdet har vist en god bredde, det ses bla ved at der er blevet brugt 15 forskellige spiller i de 10 kampe og kendetegnede har været at alle på holdet har ”budt ind” i kampene og det ikke er enkelt personer som har vundet kampene, med det er holdet i fællesskab som har gjort det bla via godt humør og en god gejst.                                            FLOT PIGER !!

 

Træner Jesper Christensen roser pigerne for deres måde at agere på efter ærgelsen over ikke at have kvalificeret til 2 division i kvalspillet, efterfølgende har pigerne trænet fint og løftet niveauet som hold. Ligeledes roser han pigerne for at tage over / tage ansvar for hinanden bla ift de udfordringer der har været ift de 3 skader. Det kendetegner rigtig meget pigerne i denne sæson at de er der for hinanden og arbejder sammen alt dette sammen med pigernes gode humør, engagement og træningsindsats gør at det er en fornøjelse at være træner for pigerne siger en træner der også er glad for oprykningen.

 

Vi glæder os til at følge pigerne i 2 division efter jul.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden