Stort tillykke til vores U18 Piger
Stort tillykke til vores U18 Piger
Stort tillykke til vores U18 Piger
Stort tillykke til vores U18 Piger

Stort tillykke til vores U18 Piger

U18 PIGERNE rykker op i 2 DIVISION efter jul

Skrevet d. 7. december 2018 af
tmt
Stort tillykke til vores U18 Piger

Efter U18 pigerne missede kval til 2 division i september måned var der kun en målsætning for holdet nemlig at vinde a-rækken i turneringen før jul og kvalificere sig til 2 division efter jul – dette er lykkedes for pigerne for med 19 point i 10 kampe og en målscore på 238-164 har holdet sikret sig 1 pladsen i puljen. Det er blevet til 8 overbevisende sejre og 2 spændende / tætte kampe mod Als HF, i den første kamp i Tønder spillede holdet 19-19 mod Als, i går skulle holdet så til Als, hvor vinderen af kampen ville rykke op i 2 division. Pigerne vandt kampen med 20-17, sejren blev grundlagt i 1 halvleg hvor pigerne spillede noget flot angrebshåndbold og dækkede godt op og gik til halvleg med en føring på 6 mål, men Als fightede sig tilbage i kampen og skabte lidt usikkerhed i vores spil og med 5 min tilbage var holdet ”kun” foran med 2 mål, men på fornem vis formåede holdet at vinde kampen med 3 mål. Holdet / pigerne blev undervejs i kampen bla presset fra nogle meget entusiastiske hjemmetilskuere som forsøgte at ligge pres på nogle af vores spillere, det lykkedes i en kort periode, men på dygtig vis, viste holdet deres gode styrker og sikrede den fortjente plads i 2 division.

Holdet har været lidt udfordret på skader her i 1 halvdel af sæsonen med 1 korsbåndskade & 2 hjernerystelser, men holdet har vist en god bredde, det ses bla ved at der er blevet brugt 15 forskellige spiller i de 10 kampe og kendetegnede har været at alle på holdet har ”budt ind” i kampene og det ikke er enkelt personer som har vundet kampene, med det er holdet i fællesskab som har gjort det bla via godt humør og en god gejst.                                            FLOT PIGER !!

 

Træner Jesper Christensen roser pigerne for deres måde at agere på efter ærgelsen over ikke at have kvalificeret til 2 division i kvalspillet, efterfølgende har pigerne trænet fint og løftet niveauet som hold. Ligeledes roser han pigerne for at tage over / tage ansvar for hinanden bla ift de udfordringer der har været ift de 3 skader. Det kendetegner rigtig meget pigerne i denne sæson at de er der for hinanden og arbejder sammen alt dette sammen med pigernes gode humør, engagement og træningsindsats gør at det er en fornøjelse at være træner for pigerne siger en træner der også er glad for oprykningen.

 

Vi glæder os til at følge pigerne i 2 division efter jul.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden