Sublimt comeback af Henk Muus Meyer
Sublimt comeback af Henk Muus Meyer
Sublimt comeback af Henk Muus Meyer
Sublimt comeback af Henk Muus Meyer

Sublimt comeback af Henk Muus Meyer

Suværen fighter-indstilling gav sejr over tophold

Skrevet d. 18. februar 2019 af
tmt
Sublimt comeback af Henk Muus Meyer

Søndag drog vores 3 div. til Fyn, nærmere bestemt Svendborg hvor rækkens nr. 1 ventede.

Grundet 1 divisions meget vigtig kamp hjemme i Tønder, var der denne gang ikke frigivet nogle spillere, hvilket betyd at vi drog afsted med 7 markspillere og 2 keeper, så en meget vanskelig opgave ventede. Jeg havde dog en meget god mavefornemmelse, for jeg var sikker på at spillerne ville rykke sammen i bussen og vise hvilke klasse team det er.

Vi fik en god start på kampen og den tilbagevendte Henk Muus Meyer viste suværen spil i målet – så efter 20 min kunne vi bringe os i front 7-4. Henk forsatte sit stor spil og forsvaret blev godt bundet sammen af Lars Muus og Edin Deronjic, så vi kunne udbygge vores føring til 13-7 ved pausen. Henk Muus viste i igennem hele første halvleg hvilken klasse keeper han er, en samlet redningsprocent 65% taler sit tydelige sprog.

Billedet var det samme i 2 halvleg – vi var i teten med super forsvarsspil, klasse redninger af Henk og vel overvejet angreb og efter 45 min var stilling 18-12 i vores favør. Så forsøgte hjemmeholdet med sig med 7-6 men uden effekt – vores forsvar stod fremragende og kæmpede som gladiatorer om hver en bold. og tættere en 4 mål kom Svendborg aldrig – så en velfortjent sejr på 23-19 til os blev en realitet.

Lars Reinholdt havde i dagens anledning overtaget rollen som dirigent, som han gjorde fremragende, Timmi Ejmar viste klassespil i begge ender af bane som højre back, Edin og Lars Muus Carstensen var sublime i deres spil i begge ender af banen. Nicolai Damm og Michael Ipsen diskede op med flere flotte scoringer og sikker forsvarspil, ligesom Jonas Andreasen lukkede af i forsvaret og spillede en mere en godkendt kamp på venstre fløj, dertil ligges den før omtalte klasse præstation af Henk Muus Meyer og man har en holdpræstation som jeg ikke har set i længe –  jeg er mega stolt af spillerne.

Holdet var:

Henk Muus Meyer (redningsprocent 55%) Lars Reinholdt (7), Michael Ipsen (4), Lars Muus Carstensen (2), Edin (2) Timmy Ejmar (5), Nicolai Damm (2) Jonas Andresen (1) Henrik Skovgård Petersen.

 

Næste kamp er 3 marts på hjemmebane hvor Sønderjyske kommer på besøg, men mere her om senere.

 

Mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden