Svær men ikke umulig opgave
Svær men ikke umulig opgave
Svær men ikke umulig opgave
Svær men ikke umulig opgave

Svær men ikke umulig opgave

TM Tønder skal op mod en svingende modstander

Skrevet d. 27. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Svær men ikke umulig opgave

Skive FH er svære at blive kloge på, men der er ingen tvivl om at når de rammer deres topniveau er de en rigtig ubehagelig modstander. Sæsonen startede lidt svingende med tre point efter de første tre kampe. Herefter vandt Skibonitterne fem kampe i træk, bl.a. hjemme mod HC Midtjylland.

De kom således til Tønder bare et point efter TMS og lignede førsteudfordringen for midtsjællænderne. Det gjorde de også under kampen i Tønderhallerne, da de efter bare ni minutter bragte sig foran med fire mål. Midt i anden halvleg var kampen vendt på hovedet da TMT bragte sig foran 23-21, men så slap kræfterne op og Skive kørte en sikker sejr hjem, deres 6.sejr i træk.

Siden har Skive dog haltet sig igennem. Efter jul har de slået TMS hjemme, spillet uafgjort med HEI hjemme og tabt med fem mål i Roskilde. De to seneste kampe er vundet over HØJ og Odense, så det er et hold med nyfunden selvtillid der tager imod TMT.

Selvtilliden har det nu også fint i TM Tønder. Med hård hånd er det lykkes Jan Paulsen at få spillet op på et højere niveau og det kan ses på resultaterne. Forsvaret er styrket, keeperne tager boldene og angrebspillet har fået mere fart. Det har været en hård proces men resultaterne, 6 sejre på stribe, taler for sig selv.

Skal vi vinde for 7.gang i træk skal meget dog lykkes. Forsvaret skal ramme samme niveau som sidst mod Otterup, og denne gang gerne i alle 60 minutter. Får vi udfald så straffer Skive os præcis som Otterup gjorde i perioder, så det skal vi prøve at undgå. Og så skal der lukkes ned for deres stærke skytter. Det bliver ikke nemt, men vi har trods alt vundet de to seneste opgør i deres arena og den statistik vil vi da gerne fortsætte.

Kampen spilles søndag aften klokken 19.00 i Interfjord Arena i Skive. Vi håber og tror på god opbakning til vore drenge. Sammen er vi stærke.

 

Svær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgaveSvær men ikke umulig opgave

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden