Svær udebane

Svær udebane

Efter en flot sæson og lidt oprustning, med bl.a. Troels Jørgensen, var der store forventninger til Ajax København op til denne sæson. Ajax er ganske enkelt en klar top 3 favorit, ikke uden chancer for at rykke direkte op. Ser man på stillingen, har Ajax’ sæsonstart dog ikke været som forventet. I 5 kampe er det blevet til 4 point og sæsonstarten er næppe godkendt i Vesterbro klubben. Det startede med en storsejr over FIF, inden det blev til til et nederlag i Herning og en hjemmesejr over Grindsted. Det var såmænd godkendt, men i fjerde runde tabte Københavnerne så i HEI (28-25) og sidste weekend blev det til et femmålsnederlag i HØJ.

TM Tønder er også som forventet røget nedad i tabellen, men vi har ikke været chanceløse mod HCM og Grindsted. I den seneste kamp leverede vi i lidt over en halvleg, vores dårligste præstation som hold, men vi beviste også over for os selv, at vi er et hold der ikke er slået før gong gongen lyder. Vi skal naturligvis være mere klar når kampen starter og når 2.halvleg starter. Især lige efter pausen har paratheden manglet, så er vi klar fra start af begge halvlege er vi kommet et stort skridt tættere på points mod topholdene.

Ajax København med profiler som Rasmus Graffe, Frederik Bjerre og Oliver Roepstorff m.fl. er naturligvis tårnhøje favoritter, men vi tror på at vi kan lave overraskelsen med vores friske spil og høje fart. Det vil give genlyd i håndbold Danmark, hvis vi som det første hold kan tage point fra Ajax i Bavnehøjhallen. Det bliver sindsygt svært, men bolden er rund og klistret, så hvem ved. Sidst men ikke mindst, glæder vi os over at TMT Red Support igen kommer talstærkt til en udekamp. Vi ønsker jer en god weekend i København. Sammen er vi stærke.

Kampen spilles fredag klokken 19.00. Du kan følge med på livescore og Red Support opdaterer som sædvanligt på facebook.