Svær udekamp i vente på lørdag
Svær udekamp i vente på lørdag
Svær udekamp i vente på lørdag
Svær udekamp i vente på lørdag

Svær udekamp i vente på lørdag

TM Tønder skal lørdag på besøg hos Randers HH

Skrevet d. 28. september 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Svær udekamp i vente på lørdag

TM Tønder har fået en pointmæssig rigtig fin start på sæsonen i 1. division. Holdet har vundet de tre første kampe, og skal lørdag forsøge at følge op på de gode resultater, når modstanderen hedder Randers HH på udebane. Randers havde en turbulent opstart til turneringen, men har trods modgang fået samlet et rigtig stærkt hold, hvor der er store profiler som TM Tønder skal holde et vågent øje med. Randers HH har to point efter sejr i premieren mod Otterup. Efterfølgende led de et knebent nederlag til Fredericia HK og i sidste runde tabte de efter en god indsats til Odder Håndbold. Holdet har i alle deres kampe scoret mange mål, hvilket stiller krav til TM Tønders forsvar. Med på Randers holdet er en tidligere TM Tønder spiller, Mikkel Riis. Mikkel spillede ungdomsårene i MUIF og senere TM Tønder, inden han fortsatte i Skjern Håndbold. På Randers mandskabet er også den unge komet, Toke Schrøder, og rutinerede spillere som Joachim Enggaard, Jacob Aaquist og Frederik Skoda.

Træner Torben Sørensen har også stor respekt for lørdagens modstander:
“Jeg synes det er imponerende hvad Randers på så kort tid har fået ud af spillerne. Det er især i angrebet at de har mange kvaliteter, ikke mindst i kraft af nogle dygtige induvidalister i bagkæden. Det kommer til at stille store krav til vores forsvar og ikke mindst at vi får vores returløb til at fungere optimalt. Randers er lige pt lidt en modsætning til os, hvor vi ofte lever på holdpræstationerne, så er Randers rigtige gode individuelt. Men man kan allerede se at de er blevet betydelig bedre fra kamp til kamp, og på sigt kommer de sandsynligvis til at samle mange point.”

Selvom vores hold har vundet de tre første kampe, så er der stadigvæk plads til forbedringer – Torben Sørensen har specielt fokus på forsvaret:
“Vi skal i denne kamp samarbejde bedre end i de tidligere kampe. Det er en ny modstander, der har rigtig stærke skytter og en stor og erfaren profil i Joachim Enggaard på højre fløj. Det er med stor respekt vi tager til Randers. Vi ved at det er et svært sted at spille, det viser den første hjemmekamp mod Fredericia med alt tydelighed.” slutter TMT -træner, Torben Sørensen

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden