Svær udekamp på lørdag

Svær udekamp på lørdag

Sæsonen startede jo med en flot udesejr i Otterup, og ugen efter spillede vi hjemme mod en af topfavoritterne, HC Midtjylland. Det blev knap så god en oplevelse, for HCM var ganske enkelt ubamhjertige mod TMT og vandt en ganske klar sejr på 23-29. Ved den lejlighed udtalte Jan Paulsen at han glædede sig til returkampen, når hans hold var spillet bedre sammen. Cheftræneren erkender dog at HCM er ganske klare favoritter på lørdag.

– Første kamp mod HCM fik vi ørerne i maskinen, efter en kamp hvor ikke særlig meget lykkedes. Siden har HCM spillet en stærk sæson og er også store favoritter til lørdagens kamp. HCM’s styrke ligger i deres kollektiv, hvor de har en bred trup, hvor de har 2 gode spillere på hver position, siger Jan Paulsen.

Dog har HCM ikke været overbevisende på det seneste. De to sidste kampe er det blevet til en hårdt tilkæmpet 24-23 hjemmesejr over HEI og senest tabte HCM helt sensationelt med 33-32 i Nyborg. Samtidig har TM Tønder vundet de seneste to kampe, hvor udesejren i Jyllinge var et ret overraskende resultat, så selv om HCM er ret store favoritter, så tager holdet til Herning for at vinde.

– Vi kommer med 2 sejre i rygsækken, som naturligvis giver tro på tingene og vi drager mod Herning, hvor vi kan spille frit og håbe på overraskelsen. Vi er stadig uden Casper Madsen og skal derfor samle al energi og kræfter og spille en meget disciplineret kamp i håb om point, slutter Jan Paulsen.

Kampen spilles lørdag klokken 15.30

p.s. HUSK at du kan købe støttebiletter til tirsdagens kamp mod Nordsjælland.