Svær udekamp i vente
Svær udekamp i vente
Svær udekamp i vente
Svær udekamp i vente

Svær udekamp i vente

Der venter TM Tønder en svær opgave i Holstebro mandag aften

Skrevet d. 18. december 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Svær udekamp i vente

TM Tønders mandskab i 888-ligaen skal på langfart mandag – holdet spiller mandag aften i Gråkjær Arena, hvor hjemmeholdet TTH Holstebro venter klokken 19:00.Her skal holdet forsøge at følge op på de gode takter, der er blevet leveret i en lang række af de seneste kampe. Den gode indsats er nu begyndt at give point, og holdet har således fået point i de to seneste kampe. 888-ligaen har i år vist sig at været præget af mere eller mindre uventede resultater, hvilket viser, at ingen hold er umulige at besejre – ej heller TTH Holstebro.

Det vil dog være endnu en overraskelse, hvis det lykkes TM Tønder at hente point på den svære udebane i Gråkjær Arena. TTH Holstebro er et hold som vi traditionelt har det svært mod, således også i det første indbyrdes opgør i denne sæson, TTH Holstebro vandt 24-29. TTH Holstebro er et fysisk stærkt mandskab, som udover at have masser af erfaring fra bl.a. Champions League også har store profiler. Ikke mindst landsholdsaktuelle Peter Balling, og de to “fløjraketter” Magnus Bramming og Kasper Kildelund.  Også målmand Torbjørn Bergerud hører absolut til i toppen af ligaen. På trænerbænken må TTH Holstebro undvære cheftræner Patrick Westerholm, som netop har gennemgået en større operation. Derfor er det assistenttræner Tom Eirik Skarpsno der skal styrer holdet – han bliver dog assisteret af rutinerede Claus Uhrenholdt.

TM Tønder skal bygge videre på de mange positive momenter fra de seneste kampe. Ikke mindst skal der igen være “ild i øjnene” på vores spillere – den gnist og tænding, som vi har set de seneste kampe, skal igen findes frem, hvis der skal point med hjem fra Holstebro. Forsvarsspillet fra specielt 2. halvleg mod Skanderborg og det målsøgende angrebsspil fra de seneste opgør, skal igen i aften præge vores hold. Træner Torben Sørensen har stor respekt for aftenens modstander, men mener omvendt ikke at det er umuligt med point:
“Vi har stor respekt for TTH Holstebro, men har også en god tro på tingene, og denne positive tilgang skal vi igen finde frem i aften. Der skal kæmpes hårdt fra start til slut. TTH Holstebro er et bedre hold end os, og det er endnu “en finale” vi skal ud at spille. Vi skal give dem kamp til stregen, og se om der på dagen vil være mulighed for point. Skal dette lykkes, så skal vi fortsætte de gode takter, og i denne kamp holde os skarpt til det taktiske oplæg. Deres contrafase er virkelig god, hvor Bramming og Kildelund er en farlig duo. Ligeledes står de normalt godt i det defensive, og kan være svære at spille mod. Det vil være rigtig rart med point igen i dag”, slutter TM Tønder træner Torben Sørensen.

TM Tønder er stadig placeret som nummer 14 med 6 point. Lige foran er Sønderjyske med 9 point og Skanderborg, som i weekenden slog HC Midtjylland, med 11 point – samme pointantal som Ribe/Esbjerg.

Kampen i aften starter klokken 19:00 og fløjtes af Jesper Madsen og Mads Dahl Herman.

 

 

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden