Svær udekamp venter i Skive
Svær udekamp venter i Skive
Svær udekamp venter i Skive
Svær udekamp venter i Skive

Svær udekamp venter i Skive

TM Tønder skal lørdag på besøg hos rækkens nummer 5, Skive FH

Skrevet d. 7. november 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Svær udekamp venter i Skive

For anden runde i træk skal TM Tønder en tur på udebane, og det er igen i den kommende weekend i det nordvestjyske. Holdet skal på besøg i Interfjord Arena, hvor Skive FH venter klokken 14:00. Igen en yderst vanskelig kamp mod et mandskab, der specielt på hjemmebane i denne sæson har vist store kvaliteter. Skive FH har således i de foregående fire hjemmekampe hentet 7 point, bl.a. med en sejr over Fredericia HK. Så selvom vores hold er placeret som rækkens nummer 1, så bliver det en vanskelig opgave hos skibonitterne – et hold som cheftræner Torben Sørensen har stor respekt for:
“Det er en rigtig topkamp vi skal ud at spille. Skive er et af de hold, som jeg inden sæsonen havde tippet til at være i top 3. De har en god blanding af talent og erfaring, ligesom de på bænken har en dygtig træner i Ole Bitsch. Selvom vi er placeret over dem i tabellen, så har mit syn på dem ikke ændret sig. De beviste i seneste hjemmekamp, med sejren over Fredericia, at de hører til i toppen af rækken. Det bliver en af sæsonens nøglekampe for os, hvor vi kommer på en svær, svær opgave og på ingen måder er favoritter. Skive FH råder over erfarne spillere, hvor ikke mindst Nikolei Jensen kommer med et højt niveau, deres målmandsduo er stærk, og dem må vi ikke skyde varme. I Daniel Guldsmed på stregen er der en af rækkens bedste og mest stabile spillere, ligesom deres topscorer Rasmus Kier og bagspiller Tobias Jørgensen ikke må få for meget plads”.

Specielt i den seneste hjemmekamp viste Skive godt spil. De er et rutineret mandskab, der samtidig har fysisk styrke. Torben Sørensen fremhæver ligeledes deres gode contra fase:
“Vi bliver helt sikkert udfordret på det fysiske spil. De har nogle fysisk stærke spillere, der samtidig er meget bevægelige i deres forsvarsspil. De er specielt gode i 5:1 forsvaret, ligesom jeg synes deres contrafase med dygtige fløjspillere er et våben som vi skal være OBS på. De spiller hurtigt i det etablerede angrebsspil, så vi skal hjem i forsvaret og være klar på det tryk som de kommer med. Det bliver en spændende og tæt kamp, hvor jeg håber vi kan trække det længste strå”.

Opgøret i Skive dømmes af Malene Lythje & Rasmus Pedersen. TMT Red Support arrangerer som vanligt tur til udekampene, og ønsker man at køre med bussen derop kan man kontakte Allan Mattesen Jacobsen på 51 29 33 50

Svær udekamp venter i Skive

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden