Svag indsats af TM Tønder
Svag indsats af TM Tønder
Svag indsats af TM Tønder
Svag indsats af TM Tønder

Svag indsats af TM Tønder

TM Tønder fik aldrig styr på Roskilde.

Skrevet d. 23. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Svag indsats af TM Tønder

Blot 379 tilskuere havde trodset det flotte sønderjyske solskinsvejr og fundet vej ned i hallen, til det der skulle vise sig at være en bundgyser. TM Tønder var kæmpe favoritter, men en præstation som står tilbage som en af de værste i mange år betød at oprykkerne fra Roskilde kunne hjemtage begge point.

TM Tønder så ellers parate og koncentrerede ud. At Roskilde hang på i starten var forventet, så det var ikke alarmerende at der stod 5-5 efter 8 minutter. Gæsterne kom på 5-7, men med tre mål i træk bragte TMT sig foran og alt var egentligt som det skulle være. Casper Madsen var storspillende og fandt hullerne i et bevægeligt Roskilde forsvar.

I anden halvdel af 1.halvleg røg farten ud af TMT angrebene. Dårlige afleveringer i knæhøjde gjorde at det hele så langsomt ud og vi begyndte at forfalde til enkeltmandspræstationer. I forsvaret så vi tunge ud, men med stor vilje lykkedes det Alexander Hansen at sørge for 15-14 føring ved pausen.

Efter pausen startede TM Tønder igen fint og bragte sig på 19-16. I denne periode lykkedes vi med indspil til Jimmi Elmgaard der kviterede med en række mål. I stedet for at knække modstanderne inviterede vi dem tilbage i kampen med en række tekniske fejl og unødvendige boldtab.

Med 9 minutter igen lykkedes det endda Roskilde at bringe sig foran med 23-24. Fejlene hos TM Tønder fortsatte og Roskilde kom aldrig bagud igen og kunne til sidst juble efter at have besejret TMT med 28-29. Stort tillykke til Roskilde der troede på det hele vejen.

Svag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM TønderSvag indsats af TM Tønder

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden