Svag start kostede mod Rækker Mølle

Man skal turde at tage chancer, vil man vinde håndboldkampe, og søndag var der for mange der lagde ansvaret over på sidemanden, og så blev det en kamp hvor Kristoffer Vestergaard måtte gøre tingene selv. Kristoffer var fremragende, men holdindsatsen var ret middelmådig.

Fire minutter skulle der gå, så stod der 2-2 efter at Kristoffer to gange havde udlignet. Herfra startede de nok værste 11 minutter vi længe har set. Intet lykkedes og alt hvad Rækker Mølle rørte ved gik i mål. 2-10 efter et kvarter og Wolle måtte tage sin anden timeout. Ikke alle elsker syv mod seks spillet, men her var det bare nødvendigt, selvom Rækker allerede i to overtalsperioder havde vist at de kunne ramme et tomt mål. Det gik også fint og med tre mål af Kristoffer, samt et af Rune Hinrichsen og et af Mathias Nikolajsen kom vi på 7-11. Et enkelt hurtigt opgiverkast endte i tomt mål, men det var til at leve med og tre minutter før pausen kunne Viktor Bergholt gøre det til 11-14 og det begyndte at ligne noget. De sidste tre minutter lavede vi dog fejl i angrebet og Rækker Mølle scorede tre gange i rap, to af disse i tomt mål. Set i bakspejlet skulle vi nok ikke have spillet uden keeper de sidste tre minutter, for nu stod der 11-17 ved pausen.

Efter pausen sad syv mod seks spillet lang bedre. Der var klare aftaler om hvem der skulle løbe ud og scoringerne i tomt mål udeblev. Efter 9 minutter stod der 17-20 og Rækker Mølle tog timeout. TM Tønder spillede med enorm fart og det bekom ikke vestjyderne. Kristoffer Vestergaard fortsatte med at score, men det kneb lidt for de andre bagspillere, der i stedet for at skyde sendte den ud til fløjspillerne, der flere gange måtte afslutte fra spids vinkel, og så stod overlæggeren i vejen rigtig mange gange.

To udvisninger til gæsterne, inden for to minutter gav TMT blod på tanden og med fire mål i rap, stod der pludselig 23-23 på tavlen, vi var tilbage. Rækker Mølles Tobias Simonsen ville det dog anderledes og med fire mål af ham, blev kampen lidt lukket, 24-27. TM Tønder gav dog ikke op og ved 27-29 gik holdet helt frem. Rækker Mølle kom dog godt ud af den situation og scorede de tre sidste mål og vandt 28-33 mod et TMT hold der havde brugt for mange resurser på at komme tilbage i kampen.

Kristoffer Vestergaard blev helt suverænt og meget fortjent kåret til kampens spiller.