Tabte til os selv

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT have ført 4-0. Andreas Meyer Ejlersen pillede nemt skudene fra Otterup, men i de to første angreb tabte vi bolden, hvorefter Kristoffer Vestergaard scorede til 0-1. Og så begyndte vi ellers bare at brænde, den ene chance efter den anden. Otterup kom på 3-1 og TMT udlignede til 3-3, hvorefter OHK igen scorede to i træk. Samme billede ved 7-7, så var det igen hjemmeholdet der trak fra og kunne gå til pause med 12-9. Det positive ved 1.halvleg var de mange redninger fra Meyer og Hylleberg der kom ind med ild i øjnene, scorede to gange og vandt en duel i forsvaret, hvorefter en taktisk ændring sendte ham tilbage på bænken, ved stillingen 9-7.

Efter pausen kunne det angrebsmæssigt kun blive bedre, skulle man tro. Men nej, de første 10 minutter bød på blot to TMT mål og hjemmeholdet bragte sig på 16-11. 100% chancer blev brændt på stribe og selv om fynboerne bestemt heller ikke spillede nogen stor kamp, var det dem der havde styr på kampen. Ved 18-12 brændte vi for anden gang et straffekast på Kristian Poulsen som vi virkelig havde fået skudt varm og med syv minutter tilbage stod der 21-14. Indskiftede Jonas Wilde tog virkelig fra i målet, men det rakte ikke til et comeback. Der blev dog pyntet på slutresultatet der hed 22-19. Det er altså for få mål til at vinde en håndboldkamp. 22 mål bør heller ikke række, men det rakte for Otterup, fredag aften.

Med til historien hører at Thomas Clausen var blevet klar, mens Livio Klausen sad ude, da han stadig døjer med en håndskade. Casper Rahr Madsen var heller ikke med og han kunne om nogen have løst de problemer vi havde i kampen. Casper havde fået fri, da han var på fødegangen, med kæresten Mie Høier og der skal herfra lyde et stort tillykke med familieforøgelsen. Det er trods alt en vigtigere begivenhed end en håndboldkamp i Otterup, en fredag aften.

Viktor Bergholt: 5

Anton Filtenborg: 4

Mathias Nikolajsen: 3

Troels Clausen: 2

Andreas Hylleberg: 2

Tobias Balsby: 2

Kristoffer Vestergaard: 1