Op mod et tændt Aarhus-mandskab
Op mod et tændt Aarhus-mandskab
Op mod et tændt Aarhus-mandskab
Op mod et tændt Aarhus-mandskab

Op mod et tændt Aarhus-mandskab

Skrevet d. 16. december 2016 af
Flemming Sørensen
Op mod et tændt Aarhus-mandskab

Tilbage i 3.spillerunde hentede TM Tønder en historisk sejr, da de hjemme i Tønder Sport- og Fritidscenter hentede den første sejr i den bedste håndboldrække. Dengang i slutningen af september var modstanderen Aarhus Håndbold, som blev besejret 27-25.

I morgen er modstanderen igen Aarhus Håndbold, men denne gang spilles kampen i Ceres Arena og hjemmeholdet er betydelig stærkere end i det første opgør. Derfor skal alle på TMT-mandskabet præstere godt, hvis der skal point med hjem. Træner Claus Lyngsø mener dog ikke det er utænkeligt, at TM Tønder igen tager point fra Aarhus:

”Vi vandt det første indbyrdes opgør, og jeg mener egentlig sejren kan gentages. Godt nok har de fået nogle nye og vigtige spillere tilbage på holdet, men omvendt så havde vi godt fat i Aarhus-holdet da de tidligere på sæsonen gæstede Tønder. Vi skal naturligvis kunne holde fokus og stå godt i vores 6:0 forsvar. Jeg synes de har flere profiler der kan være kampafgørende, men især højre backen Òmar Ingi Magnussen har imponeret mig i de seneste kampe – ham skal vi have et vågent øje på”.

TM Tønder har inden opgøret i Ceres Arena 7 point, hvilket er 5 point mindre end hjemmeholdet, så skal Tønder ikke isoleres sammen med Skanderborg og Randers, så vil to point i morgen være enormt vigtige.

”Det er klart, at Aarhus med en sejr dels kan ligge afstand til os, men de skal også vinde for at hænge på de hold der kæmper om at komme i top 8. Og efter sidste rundes nederlag til Aalborg, så er det et tændt Aarhus-mandskab vi skal op mod i morgen”, siger TMT-træner Claus Lyngsø.

Klokken 15:00 fløjtes kampen i Ceres Arena i gang – mød op og støt ”De Røø`e” i kampen om point.

Husk #Sammen er vi stærke

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden