Tæt kamp, men ingen point

I den omvendte kamp mod oprykningskandidaterne fra Grindsted, blev TM Tønder totalt overløbet i første halvleg og det skulle ikke ske igen, søndag eftermiddag i Grindsted. Det var lige fra starten, to toptændte og særdeles velspillende mandskaber der skabte en rigtig flot kamp, med masser af fight,fart og intensitet. faktisk var det TM Tønder der det meste af 1.halvleg var et snydeskaft foran, mens hjemmeholdet kæmpede for at hænge på.

Efter 17 minutter kom kampens første tomålsføring, da Teis Horn bragte TMT foran 7-9. Først efter 25 minutter lykkedes det hjemmeholdet af få udlignet, efter at Rasmus Mose havde fået direkte rødt kort, efter at have ramt en modstander i hovedet. En udvisning til Damgaard blev desuden udnyttet af hjemmeholdet til at score to gange og dermed kunne Grindsted gå til pause med en 16-14 føring.

Fra 2.halvlegs start forsøgte TMT sig med 7-6 spillet, men det kostede et par mål og Grindsted øgede til 19-15. En udvisning til Grindsted bled udnyttet og Jonas Wilde scorede til 18-19 og endnu en Grindsted udvisning betød at Jesper Redlefsen kunne bringe TMT i front med 20-21. Fuldtallige igen lykkedes det dog Grindsted at score 4 mål i træk og Wolle tog timeout. Det hjalp og 8 minutter før tid kunne Jespe Redlefsen reducere til 27-26. Det lignede en dramatisk afslutning, med desværre havde Grindsted medgangen, heldet og marginalerne på deres side og så endte det i en hjemmesejr på 33-28. Et resultat der slet ikke var et billede af den kamp der netop var blevet spillet.