Tæt nederlag

Skovbakken kom bedst fra start og bragte sig hurtigt foran med et par mål. Stille og roligt udbyggede de føringen og ved 9-5 kaldte Michael Wollesen til timeout. Det blev også 10-5 inden TMT for alvor vågnede op. Føringen blev hentet og seks minutter senere stod der 11-10. Der blev byttet mål og i de sidste fem minutter stod det helt lige. Skovbakken scorede det sidste mål i 1.halvlegs målfest til stillingen 17-16.

Målfesten fortsatte efter pausen. TM Tønder var forvandlet i forhold til de seneste kampe, men havde ikke fat i midterforsvaret, hvor Skovbakken havde for let ved at komme til scoringer. 2.halvleg var et stort målbytteri og fire minutter før tid stod der 32-32. Her kunne den have tippet begge veje, men det var Skovbakken der havde marginalerne og scorede de tre sidste mål og hev dermed en 35-32 sejr hjem.

Troels Vejby Jørgensen var tilbage efter lykkelige omstændigheder. Han fejrede at være blevet far igen, med 7 scoringer. Unge Rasmus Clausen spillede sæsonens, for ham bedste kamp, krydret med 5 mål, mens endnu yngre Rasmus Mose præsterede storspil i begge ender af banen, og viste at vi her har noget at glæde os til.