Thomas Clausen er tilbage i TMT

Thomas Clausen er tilbage i TMT

Thomas Clausen vender tilbage til TM Tønder.

Forud for denne sæson valgte Thomas Clausen at bruge en option i sin kontrakt, som gjorde det muligt for ham at stoppe i klubben efter sæsonen 2022/2023. Thomas valgte samtidig at flytte til Århus. Nu har Thomas imidlertid igen fået overskud og lyst til at spille håndbold på højt niveau, og han har underskrevet en kontrakt for resten af denne sæson, samt de kommende to sæsoner.

Sportschef Steen Thomsen er glad for, at Thomas vender tilbage til TM Tønder Håndbold:
”At Thomas valgte at stoppe forud for denne sæson, var vi rigtig kede af. Thomas var og er en rigtig dygtig håndboldspiller og samtidig er han en lokal ”dreng” med en stor forankring i moderklubberne og lokalområdet.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde flere samtaler med Thomas forud for denne sæson, hvor vi gjorde et ihærdigt forsøg på at overbevise Thomas om, at han skulle forblive i klubben. Derfor er det også med rigtig stor glæde, at vi nu kan meddele, at Thomas igen er klar til at tagen den røde trøje på og kæmpe for den klub, som står ham meget nær. Thomas har således ikke lagt skjul på, at det kriblede i fingrene for igen at spille håndbold for den klub, som betyder rigtig meget for ham. Thomas har derfor igen valgt at give håndbolden i ”sin klub” TM Tønder høj prioritet. Og han har heller ikke lagt skjul på, at det har været afgørende for beslutning, at det er TM Tønder, han vil spille for.
Thomas har i sin tid i TMT såvel håndboldmæssigt som personligt gennemgået en stærk udvikling i klubben og så er han en af vore egne dygtige drenge med TMT-DNA. Samtidig er vi flere, der er overbevist om, at Thomas ikke er færdig med at ligge yderligere lag på sit håndboldspil og dermed videreudvikle sig.
Med Thomas’ comeback får vi tilgang til klubben af en meget ambitiøs, kompetent og hårdt arbejdende spiller til vores højre side. Han kender gamet og kravene både på og uden for banen, ligesom han passer perfekt ind i det gode og kompetitive træningsmiljø, vi har i klubben.”

Er der spørgsmål til ovenstående, kan man kontakte Sportschef Steen Thomsen mobil: 29 45 29 28