Thomas Clausen stopper i TMT

Thomas Clausen stopper i TMT

Thomas Clausen stopper i TM Tønder med udgangen af denne sæson.

Efter 6 sæsoner i klubben, har Thomas Clausen valgt at bruge en option i sin kontrakt, og har valgt at stoppe i TM Tønder med udgangen af denne sæson. Ifølge ham selv en svær beslutning:

”Uha det har været et vanskeligt valg at træffe, men efter mange og meget grundige overvejelser, så føler jeg, at dette er den rigtige beslutning for mig lige nu. Jeg har haft en enorm spændende tid i klubben, hvor jeg specielt i vores sæson i håndboldligaen, fik nogle uforglemmelige kampe. Tiden i TM Tønder har været en spændende rejse, fra jeg startede i den blå/gule MUIF-tricot, og videre til ungdomshåndbolden i TM Tønder. Efter et par år på efterskole, kom jeg tilbage som senior, og har haft en rigtig god tid. Tak til alle i og omkring klubben, som har givet mig en god ballast. Sidst men ikke mindst tak til de mange supportere, og tak for opbakningen på den bedste hjemmebane i Tønder Hal 2.”

Sportschef Steen Thomsen har mange lovord om Thomas Clausen:
”På den ene side ønsker vi naturligvis Thomas alt mulig succes i den videre karriere, ligesom vi håber på, at han har truffet den rigtige beslutning. Thomas har i sin tid i TMT såvel håndboldmæssigt som personligt gennemgået en stærk udvikling i klubben, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover.”

“På den anden side synes vi selvfølgelig også, at det er rigtig træls, at en af vore egne dygtige drenge med TMT-DNA selv har valgt at forlade os. Da Thomas var tiltænkt en vigtig rolle på næste års hold, skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg selv har haft flere samtaler med Thomas, idet jeg rigtig gerne havde set, at han forblev i den røde TMT-trøje og dermed kunne bidrage til den spændende rejse, som vi skal på i fremtiden. Thomas har igennem årene ydet en meget stor indsats i klubben – både som senior og som ungdomsspiller. Han har fået sin håndboldopvækst i moderklubberne, og som seniorspiller har han de sidste 6 sæsoner været en fast del af vores førstehold. Derfor efterlader Thomas også et stort tomrum, som vi nu skal forsøge at finde en erstatning for.”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen Bestyrelsen – TM Tønder Håndbold