Thomas trænede sig ud af skadeshelvedet
Thomas trænede sig ud af skadeshelvedet
Thomas trænede sig ud af skadeshelvedet
Thomas trænede sig ud af skadeshelvedet

Thomas trænede sig ud af skadeshelvedet

Thomas Clausen sad ude i et år, men trænede sig fit over sommeren.

Skrevet d. 5. januar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Thomas trænede sig ud af skadeshelvedet

Sæson 18/19 var en fin sæson for TM Tønder i toppen af 1.division. Højrefløjen Thomas Clausen vil dog næppe huske tilbage på den sæson med stor glæde. Thomas sad ude det meste af sæsonen og nåede kun 7 kampe i starten af sæsonen. Man fandt aldrig rigtigt ud af hvad det var for en skade, som Thomas selv fortæller:

– Jeg var skadet i lysken og den nederste del af ryggen. Det var en skade som vi egentlig aldrig fandt ud af hvad det var, så jeg gik lidt i uvished. Hen over sommeren lavede jeg så en masse rygøvelser og en række lyskeøvelser, og så en dag forsvandt det bare, fra den ene dag til den anden.

Og så var Thomas Clausen klar fra sæsonstart i denne sæsonstart og har været en del af truppen i 14 af de hidtidige 15 spillede kampe:

– Det har været dejligt, næsten som at starte fra ny. Man starter fra scratch, får spillet nogle kampe og er en del af holdet igen. Man bliver en del af fællesskabet igen og føler bare man er en del af det hele igen.

Set fra sidelinjen har det været tydeligt at Thomas Clausen er inde i en rivende udvikling. Kamp for kamp bliver hans spil bedre og bedre og scoringsprocenterne bliver bedre og bedre. I de 14 kampe er det blevet til 22 mål. 10 af disse er blevet scoret i de seneste 4 kampe mod stærke modstandere.

– Jeg føler at jeg rykker mig i den rigtige retning i forhold til hvor jeg var. der er sket en masse nye ting på det seneste og det tror jeg også har været til gavn for mig, slutter højrefløjen med nummer 4 på ryggen, Thomas Schultz Clausen.

Kom ned i hallen tirsdag den 14.januar klokken 19.30 og se om Thomas Clausen og de andre TMT drenge kan sikre sig to hårdt tiltrængte point mod HEI. Advodan Tønder betaler din entre.

Thomas trænede sig ud af skadeshelvedetThomas trænede sig ud af skadeshelvedetThomas trænede sig ud af skadeshelvedetThomas trænede sig ud af skadeshelvedetThomas trænede sig ud af skadeshelvedetThomas trænede sig ud af skadeshelvedetThomas trænede sig ud af skadeshelvedetThomas trænede sig ud af skadeshelvedetThomas trænede sig ud af skadeshelvedet

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden