Til FIF med respekt
Til FIF med respekt
Til FIF med respekt
Til FIF med respekt

Til FIF med respekt

Man kan slå sig på FIF hvis man ikke er parate.

Skrevet d. 6. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Til FIF med respekt

FIF er et af de hold vi formåede at slå i efteråret. Det holdt dog hårdt da vi vandt 28-27 på et straffemål af Casper Madsen efter 59,24 minutter og en super redning af Henk Muus Meyer i absolut sidste sekund. På lørdag er der returkamp og det kan blive præcis lige så svært.

FIF topscorer er Rôi Berg Hansen der har scoret 69 gange i denne sæson. Andre profiler er Andreas Hampe, Frederik Sørensen og Simon Møss, så FIF er rigtig godt besat. De ligger næstsidst i tabellen men har snor i holdene lige over nedrykningstregen. Det er derfor et sultent hold med ild i øjnene der tager imod TM Tønder. Det beviste de i deres seneste kamp hvor de vandt 24-34 (15-15) på den svære udebane i Odder. Ser man FIF’s resultater igennem har de spillet utroligt mange tætte kampe, så måske lyver tabellen en smule.

TM Tønder er inde i en fantastisk stime og har senest vundet fire bundopgør på stribe. Kampen i Frederiksberghallen er det sidste bundopgør i denne omgang og kan vi vinde den får vi lagt en fin afstand til den direkte nedrykning og kan fokusere på at undgå at skulle ud og spille om det. Vi skal som hold ud og fighte og slås. Vi skal have ild i øjnene og spille som var det en vind eller forsvind kamp og ikke lade os lulle i søvn af den seneste succes. I bund og grund gælder det om at få forsvaret til at levere endnu en gang, holde tempo i angrebet og undgå at lave dumme fejl.

Kampen spilles lørdag klokken 14.30. Er du i København så kom ind i hallen og støt os, ellers kan du følge med på livescore eller på Red Supports facebookside.

 

Til FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respektTil FIF med respekt

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden