Til HØJ som underdogs

Til HØJ som underdogs

Torsdag aften går turen mod Jyllinge, for at møde HØJ Håndbold med rutinerede kræfter som Jeppe Jonasson, Alexander Hansen, Morten Slundt og ikke mindst Bo Spellerberg. HØJ  har siden den sidste Coronapause blot hentet 1 point i 4 kampe, og det har betydet at de er ude af top 3, som må være den umiddelbare målsætning i klubben.

Et gennemrutineret hold som HØJ lader sig dog nok ikke påvirke af den ringe pointhøst og de forventer sikkert at de dårlige resultater fra de fire seneste opgør slutter i aften. HØJ er et fysisk stærkt hold og skal TM Tønder have en chance i aften, skal der nok satses på at spille med høj fart og så håbe på at HØJ stjernerne ikke rigtig gider stå i forsvar, hvilket de ellers er rigtig dygtige til.

Vi kan i øvrigt håbe på at HØJ ikke rigtigt regner os for noget, for det er nok i virkeligheden vores chance, denne torsdag aften. Kan TM Tønder skabe sensationen og vinde i en mennesketom hal i Jyllinge ser det igen lidt fornuftigt ud, inden de to sidste kampe i 2020 mod HC Midtjylland og Nordsjælland.

Kampen kan følges på radiostationen mix.fm. fra klokken 19.00