Til pause på 1. pladsen
Til pause på 1. pladsen
Til pause på 1. pladsen
Til pause på 1. pladsen

Til pause på 1. pladsen

TM Tønder kan gå på julepause med en placering som rækkens nummer 1

Skrevet d. 17. december 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Til pause på 1. pladsen

Sæsonens første 13 kampe er spillet, og TM Tønder kan med sejren i lørdags i Frederikshavn, gå på julepause med en placering som nummer 1 i rækken. Holdet er a point med Fredericia, men da det jo var TM Tønder, som vandt det første indbyrdes opgør, så er vores hold placeret på duksepladsen. Sejren i sidste turneringskamp i 2018 mod Frederikshavn kom i hus i kraft af en stærk holdpræstation, hvor mange bød sig til, og hvor vores normalt stærke stregspiller, Emil Bergholt, blev skadet efter kort tid. Træner Torben Sørensen er da også særdeles tilfreds med især de sidste 30 minutter af opgøret i det nordjyske:
“Det var en rigtig god holdpræstation som blev leveret i lørdags. Det var en kamp, som på forhånd var mødt med skepsis, da Frederikshavn spiller en lidt atypisk form for forsvar, hvor de veksler mellem forskellige formationer – hvilket de gør rigtig godt. Heldigvis bød vores spillere rigtig godt ind, og fik løst opgaverne godt. Vi kommer rigtig godt ud efter pausen, og får slået et hul til Frederikshavn, som vi holder hele 2. halvleg. Vi bliver naturligvis ramt af, at Emil bliver skadet så tidligt i kampen, men Keller og Jeppe kæmper den resterende del af kampen fornemt på stregen. Jeg synes også, at vores forsvar står godt i 2. halvleg, hvilket var godt at se efter nogle kampe, hvor der er scoret for mange mål mod os”.

Kampen i Frederikshavn var den sidste inden julepausen, og i en kort status fra Torben Sørensen, fortæller han også om resultatmæssig tilfredshed med første halvdel:
“Med 22 point for 13 kampe, så er det en fin første halvdel vi har spillet. Der er dog stadig en del ting at arbejde med, og vi forsøger hele tiden at udvikle os. Spillerne vil gerne dygtiggøre sig, og vi skal fortsat arbejde hårdt i den resterende del af sæsonen. Men det er naturligvis rart at gå på julepause, når vi ligger hvor vi gør”. 

TM Tønder starter turneringen op igen den 12. januar, hvor holdet skal på en svær opgave ude mod Ajax København.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden