Tilbage som nummer 1
Tilbage som nummer 1
Tilbage som nummer 1
Tilbage som nummer 1

Tilbage som nummer 1

En flot fight bragte vores hold tilbage som nummer 1

Skrevet d. 13. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Torben Sjøhart Lund
Tilbage som nummer 1

På forhånd var turen til Ajax København og Bavnehøj Arena imødeset med noget skepsis. Den udsatte kamp skulle spilles på en tirsdag aften, og vi skulle op mod en formstærkt mandskab, der kæmper for at holde trit med top 4 holdene i rækken. Og lad det være sagt med det samme – det blev en herrefight, hvor vores hold i 2. halvleg viste hvorfor vi er nummer 1 i rækken.

Det var ellers hjemmeholdet fra Ajax der var i teten de første 30 minutter. De virkede her en anelse mere friske end os, og da spillet ikke helt fungerede for TM Tønder, så var 1. halvleg kendetegnet ved Ajax føringer på 1-2 mål gennem det meste af de første 30 minutter.

Heldigvis har vi et hold der står sammen og et dygtigt trænerteam, der i pausen fik snakket tingene igennem, og leverede fra starten af 2. halvleg på flot niveau. Resultattavlen fik travlt for udeholdets vedkommende, og cifrene 15-14 i hjemmeholdets favør, blev hurtigt ændret til en TMT føring på 15-19. 5 hurtige scoringer knækkede Ajax, og TM Tønder kunne sikkert udbygge føringen i den resterende tid af 2. halvleg.  Et særdeles flot forsvarsspil – ikke mindst i de første 20 minutter af 2. halvleg bevirkede, at Ajax kun formåede at score 2 gange i de første 17 minutter. En fornøjelse at se den fight og intensitet som holdet udviser, og det stærke forsvarsspil kan blive en afgørende faktor i den resterende del af sæsonen.

Det var en herlig sejr at få med hjem til Sønderjylland. Vores hold er nu tilbage på 1. pladsen i rækken. Den plads er der et andet hold, der meget gerne vil have. De kommer til Tønder på besøg søndag klokken 15:00, og mon ikke der bliver gang i Tønder Hal 2.

Der er meget stor efterspørgsel til kampen mod Fredericia, så har du ikke en billet, så se at få købt. Der kommer RIGTIG mange mennesker i Tønder Hal 2 på søndag, og lad os sammen vise vores gæster, at vi ikke har i sinde at afgive 1. pladsen. Vi skal STØTTE vores hold alt det vi kan, så vi efter kampen fortsat er rækkens nummer 1.

Der kommer meget mere om søndagens opgør her på siden de kommende dage……. SAMMEN ER VI STÆRKE

VI SES!!!

Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1Tilbage som nummer 1

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
21 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden