TM Tønder besejrer Kiel U-23
TM Tønder besejrer Kiel U-23
TM Tønder besejrer Kiel U-23
TM Tønder besejrer Kiel U-23

TM Tønder besejrer Kiel U-23

TM Tønder overvandt en god Kiel start og vandt sikkert.

Skrevet d. 8. august 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
TM Tønder besejrer Kiel U-23

Det var to lidt for gavmilde forsvar i starten af kampen i Skærbækcentret, men til gengæld var det også en Kiel målmand i hopla. Han var rigtig dygtig med sine arme og havde flotte redninger i starten. Således kom TM Tønder hurtigt bagud med 3-6. Vi fandt dog ud af at skyde ham rigtigt og fik udlignet til 7-7 i en chancerig 1.halvleg.

Ved 13-12 havde TM Tønder sin første føring og den holdt kampen ud. Lars Kooij og Theis Horn fik bundet forsvaret bedre sammen, et samarbejde som Lars Kooij var fint tilfreds med: – Ja vi stod godt i forsvaret, selvom vi da også lavede fejl indimellem, sagde den stærke hollænder efter kampen.

20-16 efter de første 30 minutter sagde ret meget om at det trods alt var angebspillet der havde fungeret bedst, men efter pausen stod TMT solidt i forsvar. Det gav en række kontraløb og ved 28-20 prøvede tyskerne med en mandsopdækning af en velspillende Casper Madsen. Lige lidt hjalp det, da TM Tønder scorede fra alle positioner. Det blev til en række fløjmål, lige som både Theis og Koolj var skarpe fra stregen.

38-24 efter 60 minutter var et godt billede af at den næstbedste danske række trods alt er stærkere end den 4.bedste tyske række. For Lars Kooij der spillede en rigtig flot kamp i begge ender var det ikke noget specielt ved at det var Kiel, selvom han selv har spillet for Flensburg.

– Det var bestemt min hidtil bedste kamp for TM Tønder. Jeg har før spillet mod Kiel i Tyskland. For mig er det ikke ekstra specielt at det er Kiel, der er et rigtigt godt hold med flere dygtige spillere. Stemningen i vores trup er rigtig god. Vi er mange unge og 2-3 lidt mere erfarne så vi passer godt sammen, det fungerer godt. Vi har det rigtigt sjovt sammen.

Efter de 60 minutter var spillet blev der spillet yderligere 15 minutter hvor de der havde spillet mest blev siddende på bænken. En velspillende Rasmus Clausen dirigerede og Jonas Wilde fortsatte det gode målmandspil fra 2.halvleg. Flere bød ind angrebsmæssig, mens der var lidt mere plads i forsvaret og kampen endte 44-32.

TM Tønder besejrer Kiel U-23TM Tønder besejrer Kiel U-23TM Tønder besejrer Kiel U-23TM Tønder besejrer Kiel U-23TM Tønder besejrer Kiel U-23TM Tønder besejrer Kiel U-23TM Tønder besejrer Kiel U-23TM Tønder besejrer Kiel U-23TM Tønder besejrer Kiel U-23TM Tønder besejrer Kiel U-23

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden