TM Tønder har ansat ny direktør

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder har ansat en ny direktør. Den 49-årige Dina Reffstrup kommer til klubben fra jobbet som salgschef i Mediehuset Herning og har tidligere været kommerciel chef i Musikhuset Esbjerg og haft samme stilling hos Jysk Fynske Medier. Derudover har Dina Reffstrup tidligere været direktør for Team Esbjerg Elitehåndbold A/S.

”Da jeg læste jobopslaget, stod der ganske enkelt mit navn på. At kunne være med til udvikle og påvirke Tønder kommunes sportslige flagskib hvor en del af strategien er, at vi skal rykke op i ligaen inden for tre år, det måtte jeg bare være med til. Jeg har savnet det at være en del af en professionel sportsverden og her er en enestående mulighed for at bruge alle mine kompetencer til at gøre en forskel. Igen være med til at skabe værdi for både en håndboldklub og alle de interessenter der er. Her tænker jeg bl.a. på alle de sponsorere der kommer for at få en oplevelse og udbytte af deres sponsorat”, siger Dina Reffstrup.

Bestyrelsen for TM Tønder glæder sig til samarbejdet med den nye direktør:
”Det har været afgørende for bestyrelsen at finde en person, der har de rette kompetencer til at varetage jobbet, men især har stærke kommercielle kompetencer og kommercielt mindset, der kan løfte den kommercielle del af strategien, været et krav. Der har været et stærkt felt af meget interessante og kompetente kandidater, og her har vi valgt Dina Reffstrup, da vi i ansættelsesudvalget kunne se, at hun virkelig vil kunne løfte opgaven og forstærke vores arbejde på dette område”, siger klubbens bestyrelsesformand Stefan Østerby-Jørgensen.

Dina Reffstrup tiltræder jobbet som direktør for håndboldklubben den 20. september 2023.
”Jeg ser frem til at møde alle de spændende sponsorer, spillertruppen og ikke mindst de hundredvis af frivillige, der er med til at få TM Tønder til at fungere hver dag. Der skal være fuld fokus på, at ”Sammen er vi Stærke”, siger Dina Reffstrup.

På Bestyrelsens vegne
Stefan Østerby-Jørgensen