TM Tønder henter streg i Mors/Thy

TM Tønder henter streg i Mors/Thy

TM Tønder har indgået aftale med den talentfulde stregspiller, Mikkel Damgaard, der kommer til klubben fra Mors/Thy Håndbold.

TM Tønder er i fuld gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson, og har i den forbindelse hentet den unge stregspiller, Mikkel Damgaard, i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. Direktør i TM Tønder, Kim Wittenkamp, glæder sig over tilgangen:
”Mikkel Damgaard er en ung spiller, der har et stort potentiale. Han kommer fra et særdeles stærkt håndboldmiljø på Mors, hvor han er stregspiller på deres U19 liga og været tilknyttet klubbens talent- og udviklingstrup. Mikkel har trods hans unge alder, allerede prøvet meget. Dels har han i mange år været tilknyttet DHF`s talenttræning og Mikkel var også med på det danske U18-landshold, som vandt bronze ved EM i 2018. Han er hårdtarbejdende og dygtig i begge ender af banen. Som person passer han perfekt ind i vores profil, og vi glæder os meget til at få Mikkel med i truppen.”

19-årige Mikkel Damgaard har de seneste 2 1⁄2 år boet og spillet på Mors, hvor han har været elev på Sportscollege Mors. Han bliver HHX-student til sommer, og så flytter han hjem til Esbjerg, hvor han er født og opvokset. Mikkel Damgaard glæder sig til at komme til Tønder:
”Jeg kender Tønder og TM Tønder rigtig godt. Jeg har spillet mange gange i hal 2, og så kender jeg mange af de unge spillere, som er i klubben. Efter næsten tre år på Mors, så glæder jeg mig til at prøve mig selv af i en ny klub, og til de udfordringer som venter. TM Tønder har en ung trup med mange talentfulde spillere, og så har klubben jo videreudviklet mange rigtig dygtige spillere de sidste mange sæsoner. Det vidner om et stærkt træningsmiljø, og et sted hvor unge spillere prioriteres og får chancen. Jeg ved, at opbakningen til håndbold i Tønder-området er stor, og jeg håber at kunne være med til at spille så godt håndbold, at hal 2 igen bliver fyldt.”

Er der spørgsmål til ovenstående, er man velkommen til at kontakte direktør Kim Wittenkamp.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, TM Tønder Håndbold Elite A/S