TM Tønder hungrer efter sejr

TM Tønder hungrer efter sejr

Skal TM Tønder være med hvor det er sjovt, ja så er det nødvendigt med en sejr i Roskilde, søndag eftermiddag. Og med et svært opstartsprogram havde vi da også set frem til et mere spiseligt program, den næste måneds tid. Men 1.division er bare så uforudsigelig for tiden. Se bare stillingen, hvor Rækker Mølle og Roskilde ligger til oprykning, mens Grindsted ligger sidst med nul point. Hvem havde lige set det komme. Og Roskilde har virkelig leveret varen, efter at de tabte den første kamp med 10 mål i HØJ, har de slået Otterup hjemme og TMS Ringsted ude. Og netop at vinde ude over den store oprykningsfavorit, det må give noget selvtillid og gør ikke opgaven nemmere for TMT.

Og ligesom 1.division generelt, så er TM Tønder også uforudsigelig. På udebane leverer vi resultaterne, mens det kniber hjemme i egen hal. Bookmakerne ved heller ikke deres levende råd og har stort set samme odds på Roskilde som på TM Tønder. Skadessituationen lysner og det bliver bestemt godt at få vore to stærke venstrehænder op i gear igen og sidst vi var i Roskilde scorede Kristoffer Vestergaard 13 gange, så højre siden kan blive vigtig igen.

TM Tønder har to point og med en sejr i Roskilde vil vi blive en del af subtoppen og der synes vi da også at vi hører til. For at vinde skal vi dog have forsvaret op i gear igen, så vi ikke får en gentagelse af sidste weekends kamp mod Skovbakken. Det er vigtigt at holde modstanderne på omkring 25 mål, vil man vinde kampe og det er ganske enkelt her vi skal have vores fokus. Og så er vi glade for at TMT Red Support har fyldt to minibusser og håber desuden på opbakning fra sjælland. Sammen er vi stærke.

Vi ses i Roskilde, på søndag klokken 16.30.