TM Tønder inviterer hele kommunen til løb/gåtur

TM Tønder inviterer hele kommunen til løb/gåtur

TM Tønder inviterer hele kommunen til løb/gåtur

Den 8. juni kl. 18.00 inviterer TM Tønder hele kommunen til løb/gåtur.

Med TM Tønder Stafetten sætter vi igen fokus på sammenholdet på tværs af kommunen og ikke mindst, at motion er sundt og bør være en integreret del af vores hverdag. Der er mange, der stadig dyrker for lidt motion, og det vil vi gerne være med til at ændre på. Ikke blot for vores medlemmer i TM Tønder Håndbold, men for alle borgere i hele Tønder Kommune.

TM Tønder Stafetten vil have en rute, der inviterer til enten en gå- eller løbetur på fem kilometer. Stafetten, som er en gentagelse af sidste års succes, afholdes den 8. juni 2022 kl. 18.00. Gå-hold kan gå ruten sammen alle 4, mens de 4 løbe-holds deltagere skal skiftes til at løbe de 5 km.

Fællesskab og masser af sjov
TM Tønder Stafetten er en mulighed for at få noget mere motion ind i hverdagen. Vi inviterer til en sjov og aktiv aften, hvor kollegaer, medarbejdere, privatpersoner og sportsklubber kan dyste med og mod hinanden.

Stafetten har start og slut på det gamle stadion bag Tønder Sports- og Fritidscenter, hvor det vil være muligt for de enkelte løbehold at opstille en base. Der vil også være mulighed for at købe mad og drikke, så rammerne er sat til en hyggelig aften.

– Vi håber, at både borgere, medarbejdere og motionsklubber over hele Tønder Kommune vil tage invitationen til sig og på den ene eller den anden måde deltage i stafetten, udtaler Kim Wittenkamp direktør for TM Tønder Håndbold.

Fakta
TM Tønder Stafetten afholdes den 8. juni 2022 kl. 18.00
Prisen for deltagelse er DKK 495 pr. hold plus gebyr og tilmelding sker via www.tmth.dk

For yderligere information kontakt Kim Wittenkamp på 4215 6996.