TM Tønder jagter point mod Køge

En stopfyldt Tønderhal 2 skal nok også lige minde holdet om hvad der er på spil og sammenspillet mellem hold og publikum skulle gerne ende ud i to nye point til kontoen.
TM Tønder jagter point mod Køge

TM Tønder håndbold skal for tredje gang i sæsonen op mod en oprykker, når Køge Håndbold kommer til Tønder. Køge har flere tidligere spillere fra Sydhavsøerne, samt tidligere TMT bomber, Malte Schnoor på holdkortet og selvom det kun er blevet til to point i et relativt fint program, så har Køge været ret velspillende, især hjemme i egen hal. På udebane har det givet nogle snittere, bortset fra udekampen i Frederiksberg, hvor de førte 16-19, men tabte 27-25.

Hjemme i egen hal brændte de et straffekast mod Skovbakken 20 sekunder før tid ved stillingen 33-33 og tabte, mens føringer på 14-9, 17-12 og 19-14 blev formøblet mod Odense der vandt 28-31 i Køge. Så det er et hold der ofte følger med et stykke ind i 2.halvleg, men bortset fra en tæt kamp mod ESV, er det altså endt ud i nederlag for Køge Håndbold.

Det er selvfølgelig en statistik, som vi skal sørge for fortsætter for Køge. TM Tønder ser stærkere og stærkere ud, jo mere de finder sammen og efter tre flotte sejre i træk, fulgte vi langt hen af vejen HCM til dørs i sidste uge. Selv om TM Tønder fremstår som tårnhøj favorit, søndag eftermiddag, så skal vi stadig fremstå top tændt og klar på opgaven, for man vinder ingen kampe på 90%. Vi må have hjemmekampen mod Odense i tankerne, hvor det sagtens kunne være endt endnu værre end det gjorde.

Vi forventer igen at se et stærkt forsvar og deraf en god kontrafase. Vi forventer at have modtræk på alt det Køge disker op med og vort etablerede angrebsspil bliver også bedre, alt sammen noget vi skal bruge på søndag klokken 15.00. En stopfyldt Tønderhal 2 skal nok også lige minde holdet om hvad der er på spil og sammenspillet mellem hold og publikum skulle gerne ende ud i to nye point til kontoen, så vi kan holde kontakt og måske blive en del af top 5.

TM Tønder – Køge Håndbold: Søndag klokken 15.00

Fanzone med Rune Schrøder, Troels Clausen og Steen Thomsen fra klokken 13.45