TM Tønder kom godt fra start

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev Nick Bøg slagtet og i det efterfølgende overtal bragte vi os foran 0-1. Der gik over 5 minutter inden hjemmeholdet, ESV kom på tavlen, da de reducerede til 1-2 på straffe. Efter 10 minutter, ved stillingen 4-4 får Carl Søndergaard lagt en tackling på en ESV spiller, mens han hænger i luften (se billedet nederst på siden) og den bliver af et ganske godt dømmende dommerpar, takseret til direkte rødt kort. Dette gav noget uro og ESV fik bragt sig foran med 7-5.

Det største problem var ESV playmaker Nicolai Andersen, der scorede samtlige hjemmeholdets mål fra 2-2 til 7-5. Ham skulle der lukkes ned for og det blev der. Fra stillingen 8-7 tog TMT dirigentstokken og viste meget tydeligt hvad der kræves for at spille 1.division. 8-7 blev til 8-14 på under syv minutter og ikke engang en timeout kunne stoppe TM Tønder. Målene kom alle steder fra og hjemmeholdets fejl blev straffet. Ved pausen var stillingen 10-16 i TMT’s favør.

Hjemmeholdet havde brug for en god start på 2.halvleg, men det blev ikke til noget og Malte Pedersens scoring til 12-20 efter fire minutter lukkede endegyldigt for spændingen. TM Tønder forsøgte at holde momentum og største føring kom ved 17-27 med godt 12 minutter igen. Der blev skiftet 5 mand på en gang og det gav lidt flere tekniske fejl end nødvendigt, men det var positivt at der blev givet plads, således at alle kom ind og bidrog til kampens slutresultat, 22-30.

Det ser bestemt fornuftigt ud. Vi er i gang og på fredag venter endnu en oprykker, når Odense besøger Tønderhal 2.

Kasper Skov Andersen: 7

Anton Filtenborg: 4

Rune Schrøder: 4

Livio Klausen: 3

Mathias Nikolajsen: 2

Sune Skovsen: 2

Tobias Balsby-Pedersen: 2

Malte Pedersen: 2

Nick Bøg Nielsen: 1

Kasper Knudsen: 1

Phillip Lyngby Pedersen: 1

Nicolai Snogdal: 1