TM Tønder møder bundholdet

TM Tønder møder bundholdet

Da TM Tønder sidst i september gæstede Roskilde var vi i kontrol før pausen. Efter pausen fik Roskilde så udlignet til 20-20, inden vi igen bragte os foran med 20-23. Da kampen var slut kunne vi dog alligevel være glade for 28-28, da det var os der scorede i absolut sidste sekund. Dermed er et af de syv point Roskilde har hentet hidtil, hentet mod TM Tønder.

Selv om Roskilde ligger på bare syv point, så er det ikke fordi de bare er blevet blæst ud i hallerne rundt omkring. Der har været tætte kampe som etmålsnederlaget i Skive, men der har også været regulære tæv, som sidste weekends hjemmebane nederlag på 20-39 mod TMS Ringsted. Roskilde havde efter 4.rundes uafgjorte mod TMT, fem point på kontoen og siden er det blot blevet til en enkelt sejr, da de den 10.december vandt med 24-20 mod HØJ. Roskilde har dermed besejret både HØJ, Otterup og TMS, som de slog 24-22 i deres første indbyrdes møde. Så alt i alt en stærk modstander på en god dag.

TM Tønder kom godt fra land i årets første kamp, ude mod Skovbakken. Det var en kamp der kunne være gået begge veje og det ene point var et udmærket resultat, hvis det bliver fulgt op med to flere af slagsen mod Roskilde. Mod en modstander der kun har vundet en kamp de sidste fire måneder bliver man favoritter og det bliver vi nødt til at forholde os til. Vi spiller bedst når vi er underdogs, men også mod Roskilde er vi nødt til at spille med ild i øjnene og blod på knæene, nøjagtig som i de seneste hjemmekampe mod TMS og Skive. Ingen sejre kommer af sig selv i denne række, så parathed, vilje og gejst er vigtige nøgleord.

Vi har naturligvis brug for kæmpe opbakning i Tønderhal 2 på søndag klokken 15.00, så spillerne hele tiden kan mærke at vi er der for dem og vil hjælpe dem med at yde maksimalt, gennem hele kampen, sammen er vi stærke. Kik også forbi Fanzonen der klokken 14.00 har besøg af Tobias Balsby-Pedersen og Mikkel Damgaard.

Kampens dommerpar Line Hesseldal Hansen og Josefine Kusk Jensen, der også dømmer dame liga, skulle være garant for at vi er i gode hænder på søndag.