TM Tønder møder oprykningskandidat
TM Tønder møder oprykningskandidat
TM Tønder møder oprykningskandidat
TM Tønder møder oprykningskandidat

TM Tønder møder oprykningskandidat

Lørdag eftermiddag bliver en af de svære hjemmekampe

Skrevet d. 11. september 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
TM Tønder møder oprykningskandidat

Lørdag klokken 15.00 kommer en af de store oprykningskandidater til Tønder Sport og Fritidscenter, så der venter det unge TMT hold en svær udfordring. HC Midtjylland vendte i sidste sæson tilbage til 1.division med et rigtigt stærkt hold og da sæsonen sluttede efter 23 kampe lå de nummer tre med 30 point.

HCM vandt begge opgør mod TMT efter helt tætte kampe. 26-25 og 30-28 endte de to opgør og vi skal forsøge at give midtjyderne kamp til stregen igen. I første runde mødte de Ajax og var bagud 11-16, for 15 minutter senere at føre 22-19, så de forstår at udnytte modstandernes udfald. De vandt i øvrigt kampen 29-26.

Jan Paulsen siger da også om lørdagens modstander: – Vi skal møde HC Midtjylland, der sidste sæson var med helt fremme ovenpå en god sæson. Holdet er mest kendetegnende for et homogent hold, der har en stærk bredde. De kom også planmæssigt i gang med en sejr i sæsonen, hvor de på hjemmebane vandt over Ajax.

TM Tønder var på opgave på en af rækkens sværeste udekampe i Otterup, en opgave der blev løst på fornem vis og gav to point til os. Derfor har vi da også god grund til at tro på at vi kan drille HCM hjemme i vores egen hal hvor Red Support og resten af tilskuerne kan hjælpe holdet gevaldigt ved at skabe en god stemning. HCM træner Mads Hjortshøj udtaler også på midtjydernes hjemmeside:

– TM Tønder er en svær størrelse. De er et ret nyt hold, der i takt med at de får trænet og spillet mere sammen bliver bedre og bedre. De lykkedes med at hente sejren på en svær udebane mod Otterup, som bliver holdt på 20 mål. Det vidner om stor kvalitet.

Vil du læse hele Jan Paulsens optakt til kampen mod HCM, så kig med på vores Match Magasin på hjemmesiden. Klik her for at komme direkte ind på Match Magasinet.

Ses vi lørdag klokken 15.00 i Tønderhal 2? Sammen er vi stærke.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden