TM Tønder møder topholdet

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære. HØJ Håndbold har sat snuden i sporet med retning mod ligaen og den eneste forhindring synes at være TMS Ringsted, som i forgangne weekend tilførte Jyllingedrengene sæsonens første nederlag. Ellers er de gået fra sejr til sejr, også selv om det ikke altid har været lige overbevisende. Bl. a. var de særdeles heldige med uafgjort i Grindsted og med sejren i Otterup, men heldet følger jo ofte de dygtige og HØJ er særdeles dygtige.

På måltavlen har Bo Spellerberg fundet sin anden ungdom på det seneste. Hele 30 mål er det blevet til i de tre seneste kampe mod Sydhavsøerne, Otterup og TMS Ringsted. I den seneste mod Ringsted nettede han hele 13 gange, så ham skal vi have lukket ned for. Problemet er bare at har man for meget fokus på Bo, så er der bare andre der slår til, de har en hel fantastisk bredde.

Bl.a. siger cheftræner Michael Wollesen om HØJ: “Det er ikke en umulig opgave, men vi må også anerkende at det er et vandvittigt godt hold vi møder. De har så mange strenge at spille på at det er helt vildt.  Jeg tror dog stadig på at hvis vi kan præstere tilsvarende, det vi har leveret på det seneste, så kan alt ske, velvidende at det bliver svært, men vi slog dem jo en ud af to kampe sidste år, så mulighederne er der bestemt”.

TM Tønder har de seneste par år tabt med 11 og 5 i hjemmekampene mod HØJ, men har til gengæld vundet i Jyllinge de seneste to sæsoner, så måske er vi en lille smule en ond ånd, set med HØJ øjne. I hvert fald er det et TM Tønder hold med masser af selvtillid og troen på sig selv der løber på banen. Vi kan spille frit, da ingen vil pege fingre af os hvis vi ikke lykkes med at slå dem. De er enormt rutinerede og en TMT sejr vil være en større overraskelse, men TMT lægger sig aldrig ned, vi giver den fuld gas og så må vi se hvor langt det rækker.

Sammen er vi stærke, kom ned i hallen på søndag klokken 15.00 og hjælp os mod Bo Spellerberg, Morten Slundt, Alexander Hansen, Søren Haagen, TV Frank og alle de andre stjerner fra HØJ Håndbold.