TM Tønder på svær opgave

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter en tæt kamp vandt TM Tønder med 28-25. I den kamp fik Grindsted lukket ned for vore strege og så sprudlede vore fløje, der scorede halvdelen af målene. Også vore skytter var skarpe og scorede 13 gange. Desuden fik vi lukket godt ned for deres højre back, hvilket den dag ødelagde deres spil.

Siden ramte Grindsted dog et højt niveau i deres træningskampe, så det er nok ikke meget, som vi kan bruge den sejr til. Dette høje niveau har Grindsted taget med i sæsonstarten, hvor de startede med at slå FIF med 30-25, hjemme i egen hal. Dette blev fulgt op af et meget flot resultat, da Grindsted i forgangne weekend vandt 22-27 på udebane mod oprykningsfavoritterne fra HC Midtjylland, et resultat der skaber stor respekt, og bekræfter at Grindsted er en meget varm kandidat til top 3 i denne sæson.

Men, Grindsted er en amatørklub og det har de i denne uge mærket på værst tænkelige måde, da deres topscorer, Jonas Fulgsbjerg, der i sidste sæson var rækkens næstmest scorende spiller, er skiftet til KIF Kolding. Fulgsbjerg scorede i sidste sæson 159 mål i 24 kampe og har i denne sæson nettet 10 gange i to kampe. På længere sigt er det naturligvis et tab for Grindsted, men det er ikke nødvendigvis en fordel for TMT på lørdag, da dette typisk betyder at holdet rykker tættere sammen i bussen og flere tager et større ansvar.

TM Tønder fik et wakeupcall i Tønderhallerne i Fredags, hvor vi var særdeles heldige at få et point ud af strabadserne mod Odense. Det står helt klart at der skal findes et helt andet niveau mod Grindsted, der som de eneste har maksimum point. Forsvaret skal især stå bedre over for syv mod seks, som Grindsted bruger lige så flittigt som Odense, og så må angrebsspillet også gerne få et nøk opad. Vi skal være super koncentrerede i afslutningerne mod deres dygtige keepere og vi skal være parate til at få blod på knæene og løbe med dem. Med andre ord, der bliver brug for hele pakken, mod et særdeles formstærkt Grindsted GIF.

Dette bliver det nye TMT hold’s absolut sværeste opgave hidtil.