TM Tønder skal score mange mål i Skovbakken

TM Tønder skal jagte point i Århus

Hvem husker ikke, da vi hjemme i egen hal, blev løbet over ende, for et år siden da Skovbakken slog os 30-41. Ved den lejlighed stod Tønderdrengen Mads Hvid en stor kamp og Carl Søndergaard scorede fire gange. I returkampen var det mere tæt, med skiftende føringer og med 75 sekunder tilbage førte TMT med 23-25, men kampen endte 25-25. Ved den lejlighed præsterede Kasper Knudsen 4 scoringer og startede 2.halvleg med et blåt kort, efter at have ramt Thomas Clausen i ansigtet. Nu spiller de to høje Skovbakken drenge heldigvis for TM Tønder og det er vi bestemt rigtig glade for. I øvrigt har både Nicolai Snogdal og Phillip Lyngby en fortid i Skovbakken, så der bliver sikkert en kamp i kampen.

Skovbakken der fik en fin sæsonstart har haft en svær tid på det seneste, med fem nederlag i træk. I de to seneste kampe har de lukket hele 41 mål ind, henholdsvis hjemme mod FIF (35-41) og ude mod HCM (41-26). Skovbakken har lukket næstflest mål ind af alle, men er også det næstmest scorende hold. Det kunne dermed tyde på at vi skal score rigtig mange mål, for at kunne hjemføre de to point, som vi har brug for, så vi kan holde trit med de fire tophold. I Skovbakken er især Anders Gade godt skydende og han er også nummer to på topscorerlisten med 67 mål for 10 kampe. Også Rasmus Mørup ved hvor målet står, så det er to spillere der skal holdes godt øje med.

TM Tønder måtte sidste weekend erkende at vi heller ikke kunne matche det fjerde tophold. Vi har tabt til de fire top 4 hold, men har modsat kun smidt et enkelt point mod holdene under os. Dermed synes det at bundniveauet er rigtig fint og vi skal bestemt gå efter begge point i Skovbakken. Århusianerne kan besejres, men der skal statistisk set nok lidt over 30 mål til, for at det sker. Rammer vi vores topniveau i defensiven kan mindre måske gøre det, men vi skal undgå at de får gang i deres contra, og sørge for at finde de rigtige løsninger i angrebsspillet. Skovbakken og især Anders Gade er desuden rigtig dygtige til 7-6 spillet, så dette bliver også en udfordring. Der venter dermed en stor udfordring, ikke mindst på det taktiske plan.

Vi ser frem mod en fantastisk opbakning i Vejlby-Risskov Hallerne, som vi altid får på udebane. Sammen er vi stærke.