TM Tønder spiller på fredag

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i disse dage har ungdomshold på træningslejr i Løgumkloster. Onsdag mødte deres bedste herrerhold også ind og samme dag stod den på træningskamp mod Nordsjælland. Det var dog tydeligt et rejsetræt tysk hold, der havde svært ved at holde dampen oppe mod det danske ligahold, der vandt med 10 mål.

Fredag klokken 17.00 møder TMT et nok mere udhvilet Empor Rostock i en træningskamp, også i Klosterhallen, og umiddelbart kan det godt blive en god kamp mellem to hold der kommer til at stå godt til hinanden. Hos tyskerne lagde man især mærke til to fysisk store spillere. Stregspilleren med nr.14, Dennis Mehler og venstre backen med nr.60 Marc Pechstein, der byttede plads med playmakeren og forsøgte sig ind over midten. De to dækker treer og det bliver svært for TMT at få afsluttet hen over dem.

Der er ingen tvivl om at et friskt HC Empor Rostock bliver en fysisk opgave for TMT, der sikkert vil forsøge sig med hurtigt angrebsspil. Skarphed fra fløjene og stregene er nødvendig og så skal vi bare få flyttet rundt på dem og finde hullerne. Vi forventer en flot håndboldkamp og du kan tage en tur til Løgumkloster og få en god start på weekenden på fredag klokken 17.00.