TM Tønder styrker højrefløjen

TM Tønder styrker højrefløjen

I bestræbelserne på at sammensætte en stærk trup til den kommende sæson, har klubben indgået aftale med den tyske ungdomslandsholdsspiller, Jaris Tobeler, der kommer til klubben fra HC Empor Rostock.

Fra den kommende sæson får TM Tønder den 20-årige tyske højre fløj, Jaris Tobeler, i truppen. Jaris Tobeler spiller på nuværende tidspunkt i HC Empor Rostock men har fået sin håndbold opvækst i SG Flensburg Handewitt.

Om tilgangen af den talentfulde højre fløj, siger cheftræner i TM Tønder Håndbold, Michael Wollesen:
”Jaris er endnu en ung og meget talentfuld spiller, der har fået sin håndboldopvækst i SG Flensburg/Handewitt med hvem han blev tysk U18 mester.
Jaris er med sine 182 cm ikke den største spiller, men til gengæld har han masser af fysik, som gør, at han kan dække back i forsvaret. Derudover har Jaris store kompetencer i det fremadrettede spil både hvad angår kontra, afslutningsteknik fra fløjen samt straffekast. Han er en målsluger, der bl.a. har præsteret at lave 18 mål i en kamp for hans nuværende klub Rostock.
Jaris har gennem sine ungdomsår været inde omkring det tyske U18 og U21 landshold. Han har bl.a. vundet Ungdoms OL og blevet nr.2 til VM med det tyske ungdomslandshold. I sidstnævnte turnering blev han holdets topscorer.
Med Anton og Jaris på højrefløj har vi en god duo til den kommende sæson, der både kan noget af det samme og noget hver for sig”.

Er der spørgsmål til ovenstående, kan man kontakte direktør Kim Wittenkamp.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S